aespa World Tour in Cinemas

Oh Yoon Dong’un yönettiği ve Yoo Ji Min, Aeri Uchinaga, Kim Min Jeong ile Ning Yizhuo’nun oynadığı aespa World Tour in Cinemas, 24 Nisan 2024’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Mars Entertainment tarafından vizyona çıkarıldı.
Aespa Müzik Grubu, İngiltere Londra O2 Arena’daki fütüristik sahne görselleri, yüksek enerjili koreografileri ve büyüleyici vokalleriyle Next Level, Savage, Girls, Spicy ve Black Mamba gibi hayranların en favori şarkılarını sunarak sahneye şiddetle hükmediyor. Filmde ayrıca her üyenin bireysel performansları vurgulanırken, perde arkasına özel bir bakış sunan geniş sahne arkası röportajları da yer alıyor.

  • Basın Bülteni: 1 / 2
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb

Cemil Ağacıkoğlu’nun Son Hasat’ı Türkiye Prömiyerini 43. İstanbul Film Festivali’nde Yapacak

Sezz Film yapımcılığında, Cemil Ağacıkoğlu’nun yönettiği Son Hasat, İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Yarışma Bölümü’ne başvuran filmler arasından seçilerek ilk 10 film arasına girdi. Çekimleri Afyon’da gerçekleştirilen ve 48. Toronto Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan filmin başrolünde Hilmi Ahıska var. Filmde, küçük bir Anadolu kasabasında yaşayan ve geçimini kamış hasadıyla sağlayan Ali’nin mücadelesi anlatılıyor.