Ertan Simer’i Kaybettik

İngilizce öğretmeni, fanatik sinemasever, 2000 – 2006 yılları arasında Kadıköy Bahariye’de sanat filmleri gösteren Kadıköy Sinema Tek Sineması’nın ortaklarından Ertan Simer, 26 Mayıs 2020 Salı günü hayatını kaybetti. Merhuma tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

“Ertan Simer’i Kaybettik” üzerine 8 yorum

  1. Merhaba, Ertan hem okuldan hem de birlikte çalıştığımız Marmara Üniversitesi’nden arkadaşımdı. Ve dünyadan nasil gittiğini bilmek isterim. Kaza mı, kalp mi? Bilgi verebilir misiniz lütfen?

    1. Cüneyt Bey, bize gelen habere göre Ertan Bey kalp krizinden vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

      1. Akademik hayatımın en zorlu olan yabancı dil kısmında bana yol gösteren Allahın sevgili kullarından olduğunu düşündüğüm hocaların hocası Ertan Simer hocamızın yeri, mekânı cennet olsun. Her daim duamız senin ile Ertan’ım, tontonum.

  2. Ertan Hocam, ellerinden öperim. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun.

  3. Değerli hocama Allahtan rahmet dilerim. Yakınlarının başı sağ olsun.

  4. Şu memlekette tanıdığım en hoş, en bilgili, en zeki insanlardan biriydi. Kadıköy’ün gülü, biricik tatlı bir insandı. Sanata aşık, her kesimi birleştiren müstesna bir insandı. Şimdi uzaklarda yaşarken onun Kadıköy’de birileriyle şakalaştığını, dev bardağıyla çay içtiğini bilmek beni rahatlatıyordu. Şöyle bir kontrol edeyim derken vefat haberini gördüm, gönlümde ona ayırdığım neşeli alan söndü bir anda. Allah rahmet eylesin. Seni çok özleyeceğiz. Biz razıyız senden. Burada insanları mutlu ettin, orada da sonsuza kadar mutlu ol, tatlı tonton Ertan Hocam.

    1. Aynı semada bir olma mutluluğa kafiydi; ne oldu sanki de gitti, terk-i sahne eyledi. Hay Huy arası hoş bir nefis idi kendisi; sevdi sevildi, sevi dolu koca bir yürekti.

  5. Aynı sema altında göz kırpmak yıldızlara kâfi idi onu anmaya; günün hasadı batık bir sancı, ayaz içinde bir damla göz yaşı; tek teselli bir bilinmeyende amma illaki iyiliklerde bir olma temennisi.

Yorumlar kapalı.