Sanatçılar Sensiz Olmaz Diyerek Beraberlik Mesajı Verdi

Türkiye’nin ünlü ve tanınmış sanatçıları kamera karşısına geçerek “Sensiz Olmaz” dediler. Türk Kızılay kurumu koronavirüs ile mücadele için ünlü sanatçıları bir araya getirdi. Kamera karşısına geçerek tanıtım filmlerinde oynayan sanatçılar arasında Demet Akbağ, Mert Fırat, Oktay Kaynarca, Ata Demirer, Açelya Akkoyun, Fikret Kuşkan, Bahtiyar Engin, Erkan Can, Menderes Samancılar, Güven Kıraç, Hakan Boyav ve Gizem Karaca gibi isimler yer alıyor.

Turhan Kaya’yı Kaybettik

Dizi ve sinema oyuncusu Turhan Kaya, 31 Mart 2020 Salı günü hayatını kaybetti. 30 Kasım 1951 tarihinde İstanbul’da doğan Kaya, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nde eğitim gördü. Turhan Kaya’nın oynadığı diziler arasında Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Binbir Gece, Doktorlar, Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi: Pusu, Menekşe ile Halil, Tatlı Belâ Fadime, Melekler Korusun, Masumlar ve Halka gibi diziler bulunuyor. Kaya, sinema filmi olarak çekilen ancak dijital ortamda gösterilen Ayhan Hanım ve TV filmi olarak çekilen Üç Kuruş adlı filmde çeşitli karakterleri canlandırdı. Merhuma tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

Pippa Bacca’nın Ölümünün Ardındaki Gerçekleri Anlatan Film Yakında Vizyonda

Barış gelini olarak bilinen İtalyan sanatçı Pippa Bacca ve arkadaşı Silvia Moro, 08 Mart 2008’de barış ve sevgi mesajı vermek için İtalya’dan yola çıktılar. Pippa, İstanbul’a geldikten bir müddet sonra kayboldu. Yıllardan sonra, günümüzde, 2020 yılında İtalyan yönetmen Simone Manetti’nin yorumuyla Pippa’nın kamerasındaki gerçekleri de kapsayan bir film yapıldı. Belgesel film çok yakında sinemaseverlerle buluşacak. Pippa’nın kamerası ölümünden sonra tüm gerçekleri anlatacak.