Senaryo Yazarları Derneği’nin Yaz Dönemi Atölyeleri 18 Temmuz’da Başlıyor

Kurulduğu günden bu güne önemli çalışmalar yapan, ülkemiz senaryo yazarlarının tek resmi meslek örgütü ve Avrupa Senaryo Yazarları Federasyonu üyesi olan Senaryo Yazarları Derneği – SENDER’in Yaz Dönemi Atölyeleri 18 Temmuz’da başlıyor.
Senaryo Yazarları Derneği – SENDER bu yaz döneminde iki formatta üç ayrı atölye açıyor. Safa Önal ve Ahmet Haluk Ünal, Temel Tasarım Atölyelerini; Ahmet Haluk Ünal, İleri Seviye Film Öyküsü Geliştirme Atölyesi’ni gerçekleştirecek.

  • Basın Bülteni
  • Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Ahmet Haluk Ünal

    Safa Önal

  • “Senaryo Yazarları Derneği’nin Yaz Dönemi Atölyeleri 18 Temmuz’da Başlıyor” üzerine bir yorum

    1. YERALTI DÜNYASI
      Yeraltı dünyasında insanlar acı ve korku içinde yaşamaktalar. Can güvenlikleri sağlanmaksızın her gün cinayet işlenmektedir. Derin devlet politikasında çalışan şef, vatani görev için üç çocuğu yetiştirme yurdundan alıp eğitip büyütmektedir. Bir gizli görev için bu üçünü kuzey Irak’a göndedir. İstanbul sokaklarında geçen bu hikâye mafyaya dayanmaktadır. Küçük çeteler Türkiye’nin en büyük mafya babalarına dayanmaktadır. Yedi – sekiz çetenin adamı konsey adı altında toplanıp uluslararası silâh kaçakçılığı vb. gibi şeyler yapmaktadırlar. Şef üçünü de bir gizli görev için yeniden Türkiye’ye çağırır. 3 yıldır yazıyorum, 80 bölümü tamamladım, yapımcı arıyorum. 0545 6359633.

    Yorumlar kapalı.