19. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde 16 Mart Pazar

19. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde 16 Mart Pazar günü saat 16:00’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde Şevval Sam, Hasan Saltık ve Ümit Kıvanç’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Kazım Koyuncu anma töreni saat 17:30’da Ümit Kıvanç’ın yönetmenliğini üstlendiği Şarkılarla Geçtim Aranızdan filminin gösterimi ile devam edecek. Berlin, Wiesbaden, Duesseldorf, Torun ve Viyana’da büyük ilgi toplayan Kieślowski: İzler ve Hatıralar Sergisi, küratörler Barbara Kurowska ile Krystyna Zamysłowska’nın katılımlarıyla 18:30’da açılacak ve meraklıları tarafından ücretsiz olarak görülebilecek.

  • Basın Bülteni
  • Festival hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yeşilçam Masalı’na 2007 Gazetecilik Başarı Ödülü

    sadibey.com yazarlarından Gülay Oktar Ural tarafından hazırlanan ve Temmuz – Aralık 2007 tarihleri arasında her Çarşamba Radyo – 1’de yayınlanan Yeşilçam Masalı adlı belgesel, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından 2007 Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması’nda Radyo ödülüne lâyık görüldü. Sevgili yazarımızın başarılarının devamını dileriz.

  • Gülay Oktar Ural yazıları için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Yeşilçam Masalı’na 2007 Gazetecilik Başarı Ödülü yazısına devam et
  • Vesaire Vesaire’nin Afişi Hazırlandı

    Tunç Başaran’ın yönettiği ve Rutkay Aziz, Roksan Lülü, Aliye Uzunatağan ile Bülent Kayabaş’ın başrollerini paylaştığı Vesaire Vesaire’nin afişi hazırlandı.
    11 Nisan 2008′de Nöbetçi Yapım tarafından vizyona çıkarılacak filmin konusu şöyle: Sağlığı bozulan ünlü yazar Arda Başar içinde bulunduğu koşullardan sıkılıp bir anda yaşadığı şehri değiştirme kararı alır. Nereye gideceği konusunda hiçbir fikri olmadan eşyalarını toplar ve kendisini Marmaris’te bulur. Bu küçük kasabada tesadüfen tanıştığı sevimli bir köpek, genç bir kız ve bilge bir ayyaş, Arda’nın hayatının akışını beklenmedik bir şekilde değiştirirler.

  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü afişe haberin devamından üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Vesaire Vesaire’nin Afişi Hazırlandı yazısına devam et