Kabir Hikayeleri

Bum-Sik Jung ile Sik Jung’un yönettiği ve Tae-Woo Kim, Bo-Kyung Kim, Goo Jin ile Dong-Kyu Lee’nin oynadığı Kabir Hikayeleri (Epitaph), 21 Aralık 2007’de Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yeni mezun genç bir psikiyatrist ve eşi kendilerine önerilen teklifi kabûl ederek bir akıl hastanesinde göreve başlarlar. Kısa bir süre sonra hastane koridorlarında gezinen hayaletlerin lânetli hikâyeleri ile gizemli olayların ortasında olduklarını fark ederler. Hastaneden kaçmaları kolay olmayacaktır.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • İyi Seneler Londra’nın Afişi Hazırlandı

    Berkun Oya’nın yönettiği ve Ülkü Duru, Denis Lavant, Ali Atay ile Zuhal Olcay’ın başrollerini paylaştığı İyi Seneler Londra’nın afişi hazırlandı.
    28 Aralık 2007′de Kenda Film dağıtımıyla Krek Film – ZZ Productions tarafından vizyona çıkarılacak filmin konusu şöyle: Uluslararası üne sahip şarkıcı Yaşar Nur, yılbaşından birkaç gün önce Londra’ya varır. Şehir, yıllar önce karanlığa gömülmüş anıları canlandıracaktır. Eski bir dost, dengesiz bir hayran ve cesareti kırılmış bir koca. Öykü, bu kişilikleri tesadüflerin gölgesinde bir araya getirir, kendileriyle ve birbirleriyle iletişim kurmaya zorlar.

  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü afişe haberin devamından üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    İyi Seneler Londra’nın Afişi Hazırlandı yazısına devam et
  • 65. Altın Küre Ödüllerinin Adayları Açıklandı

    ABD’nin California eyaletinin Beverly Hills kentinde 65. Altın Küre ödülleri için adaylar açıklandı. Julia Roberts ve Philip Seymour Hoffman, Charlie Wilson’ın Savaşı (Charlie Wilson’s War) filmindeki, Tilda Swinton ve Tom Wilkinson da Avukat (Michael Clayton) filmindeki yardımcı rolleriyle aday gösterildi. Joe Wright’ın imzasını taşıyan İkinci Dünya Savaşı film destanı Kefaret (Atonement), aralarından en iyi dramanın da bulunduğu 7 dalda Altın Küre’ye aday gösterildi. En İyi Drama dalında aday gösterilen diğer filmler arasında Amerikan Gangsteri (American Gangster) ve Şark Vaatleri (Eastern Promises) bulunuyor. (Haber: Serpil Boydak.)