Cinemascope Dergisi’nin Aralık Sayısı Çıktı

Genel Yayın Yönetmenliğini Mesut Kara’nın yaptığı Cinemascope Dergisi’nin Aralık sayısının ana dosyası Türk Sineması’nda Bağımsızlık Olgusu. Dergide Prof. Dr. Bülent Vardar, Âlâ Sivas ve Nigâr Pösteki’nin yazıları ile Engin Ayça, Ahmet Soner, Orhan Ünser ve Mesut Kara’nın katılımıyla gerçekleştirilen sohbet var. Âlâ Sivas, Giovanni Scognamillo ile Bağımsız Sinema kavramı üzerine söyleşide bulunuyor. Özlem Güçlü, sinemada aşk nesnesi olarak kadının sunumunu, Taner Ay Sinemada 1001 Gece’yi, Murat Batmankaya, Sylvia Kristel’i yazdı, Orhan Ünser, arka arkaya yitirdiğimiz sinemacıları kaleme aldı.

  • Basın Bülteni
  • Yüksek çözünürlüklü kapak fotoğrafına haberin devamından üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Hepsi Birarada

  • “Cinemascope Dergisi’nin Aralık Sayısı Çıktı” üzerine 2 yorum

    1. Bu sabah Cinemascope’un yayın kurulundan Mesut Kara’nın yazısı vardı. Ne oldu da siteden kaldırıldı birden anlayamadım. Medyanın gücü mü yoksa? Mesut Kara’nın yazısı kalmalıydı sitede. sadibey.com’u taraflı davranışından dolayı kınıyorum.

    2. Sevgili Arsız Yoda,
      Bu sabah “Cinemascope Dergisi Yayın Yönetmeni, Yayın Kurulu ve Yazarları Dergi ile Yollarını Ayırdı” başlıklı bir haber yayınlamıştık. Ancak Cinemascope Dergisi’nden gelen açıklamada “derginin yayınının sürdüğü”nün belirtilmesi üzerine haberi iptal ettik. Çünkü Cinemascope Dergisi yayın yönetmeni, yayın kurulu ve yazarları dergi ile yollarını sürdürüyor. Ayrılan kişilerin gerçekleştireceği yeni oluşumla ilgili haberlere de sitemizde yer vereceğimiz tabidir.

    Yorumlar kapalı.