İlk’lerin Filmi “Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım” İlk Gösterimi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde

Hamdi Alkan’ın ilk yönetmenlik denemesi olan, ilk kez gerçek mahkûmlarla gardiyanların rol aldığı ve yine ilk kez gerçek bir cezaevinin mekân olarak kullanıldığı Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım, ilk gösterimiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde seyirci karşısına çıkıyor. Filmin senaryosu, Birol Güven Senaryo Atölyesi yönetiminde mahkûmlar tarafından yazıldı ve müzikleri de yine mahkûmlar tarafından yapıldı. Bayrampaşa’nın gerçeklerine ve gündelik hayatına tanıklık eden filmde mahkûm oyunculara Vural Çelik, Doğa Rutkay, Tamer Karadağlı, Yasemin Conka ve Okan Tangücü eşlik ediyor.

  • Basın Bülteni
  • Festival Web Sitesi
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • “İlk’lerin Filmi “Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım” İlk Gösterimi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde” üzerine 2 yorum

    1. Herkes bu filmi mutlaka izlemeli, izlemeli ki özgürlüğün ne demek olduğunu ve değerini bir kere daha anlamalı. Filmde anlatılan cezaevinde tam 19 gün hükümlü olarak kaldım ve tahliye oldum. Filmde herşeyin gerçekci olması ve abartılmış olmaması sanırım senaryoda mahkûmların payının olmasından. Hamdi Alkan, ellerine ve emeğine sağlık.

    2. Bu filme tesadüfen kız arkadaşımla gittim. Gerçekten çok beğendim ve duygulandım, güldüm. Gerçekten çok mükemmel denilecek bir film. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

    Yorumlar kapalı.