Emir Batuş

Emir Batuş, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Göztepe İlköğretim Okulu’ndan mezun oldu. 6. sınıfı Amerika Florida’da okudu. Sinemaya olan ilgisi 4 yaşından beri sürmekte olan Emir Batuş, çeşitli yayın organlarında yayınlanan eleştirileri ve başta Siyaset Meydanı olmak üzere televizyon programlarına katılımı ile bu alanda kendisini yetiştirmeye çalışmaktadır.

“Emir Batuş” üzerine 5 yorum

  1. Emir’ciğim seni burada görmek çok güzel. Böyle birşey yapacağını umuyordum, çünkü Emir’i 6 yaşından beri tanıyorum. Süreyya Sineması’na dedesini elinden tutup getirirdi. Geleceğin müthiş eleştiri ve yorumcusu olacak.

  2. Emir gerçekten ünlü biri ve doğru yolda gittiğinden eminim. Ben Göztepe İÖO’dan İbrahim. Emin ol ünlü bir yazar veya eleştirmen olma yolundasın, hayatta başarılar dilerim.

  3. Emir Batuş’u lisede tanıdım ve onun bu entellektüel yanı bizi yakınlaştırdı. Yaptığı işlerde onu sonuna kadar destekliyor ve sanattan, siyasetten, hatta hayattan bir âlâka yetişen yeni neslin arasından sıyrılarak kendini gösteren bu arkadaşımı bir kez daha tebrik ediyorum.

Yorumlar kapalı.