Akademi İstanbul – Cinemascope Kısa Film Senaryo Yarışması

Cinemascope Dergisi ve Akademi Istanbul işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Küresel Isınma konulu Kısa Film Senaryo Yarışması’yla, kısa filmcilerin senaryolarını filme dönüştürmelerine olanak sağlamak, kısa filmin gelişmesine katkıda bulunmak, yeni yazar ve senaristleri sinemaya kazandırmak amaçlanıyor. Yarışma, Sosyal Kampanya Filmi, Kurmaca ve Belgesel kategorilerinden oluşuyor. Birinci olan senaryo sahiplerine, Akademi İstanbul’un sağlayacağı teknik olanaklarla filme çekme şansı verilecek. Son katılım tarihi: 19 Ekim 2007 Cuma saat 18:00. Katılım koşulları aşağıdaki web sitelerinden öğrenilebilir.

“Akademi İstanbul – Cinemascope Kısa Film Senaryo Yarışması” üzerine 3 yorum

  1. Çok güzel bir organizasyon, kutlarım. Bu fırsatı tanıyanlara çok teşekkür ederim.

  2. Genç ve yaratıcı sinemacıların, çağımızın en önemli ve öncelikli sorununa yönelik çeşitli anlatı çalışmaları sunacakları bu konu seçimi ve organizsyonlarından dolayı kutlarım.

  3. Gerçekten muhteşem bir organizasyon. Akademi İstanbul’un köklü bir kurum olduğunu biliyorum. Genç sinemacıları böyle organizasyonlarda daha da heyecanlandırarak sinemanın gelişimine katkıda bulunduğunu için teşekkür ediyorum.

Yorumlar kapalı.