2. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Başarıyla Sona Erdi

Bu yıl 2. kez düzenlenen Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, 1 ayda 7 ilde toplam 10 binden fazla kişi tarafından izlenerek başarıyla sona erdi. Festival yetkilileri gelecek yıl için film havuzu oluşturma çalışmalarına başladı. Önümüzdeki yıl gösterilmesi plânlanan filmler arasında Kazimierz Kutz’un yönettiği Silezyalı maden işçilerinin serüvenini anlatan Tac’ın İncisi ile Robert Guediguian’ın yönettiği Marius et Jeannette ile La Ville est Tranquille (The Town is Quiet) adlı filmler var.

Unutulmayan Filmlerin Unutulmayan Ayakkabıları

İtalyan ayakkabı ustalarının Hollwood yıldızları için tasarladığı ayakkabılar, 05 – 15 Haziran 2007 tarihleri arasında Levent, Yapı Kredi Plaza, D Blok, Fuaye’deYıldızlar Arasında Gezinti adlı sergide tanıtılıyor. Sergide son on yılda çekilen filmlerden seçmeler, bu filmlerin baş rol oyuncuları için tasarlanmış ve filmlerde kullanılmış bir yada birkaç çift ayakkabı yer alıyor. Sergi İtalyan Ticaret Merkezi ile İtalyan Ayakkabıcılar Derneği ANCI’nin işbirliğiyle gezici olacak şekilde hazırlandı. Sergilenen 24 çift ayakkabı arasında Büyük İskender (Angelina Jolie), Miss Potter (Renee Zellweger), Titanic (Kate Winslet) adlı filmlerde giyilen ayakkabılar var.

Unutulmayan Filmlerin Unutulmayan Ayakkabıları yazısına devam et

Tüm Şirketler

Tüm Şirketler, 18 – 24 Mayıs 2007 Haftalık (Weekly), 29 Aralık 2006 – 24 Mayıs 2007 Yıllık (Annual), Eski Yıllar (Ex Years Releases) yıllık (annual), Hafta Hafta (Week by Week) Box Office listesi için tıklayınız. Bu listeden alıntı veya kopyalama yapıldığında kaynak olarak Haftalık Antrakt Sinema Gazetesi‘nin gösterilmesi rica olunur.