Sevimli Dinozor

Reinhard Klooss ile Holger Tappe’in yönettiği ve Mehmet Ali Erbil, Yavuz Seçkin ile Oya Küçümen’in seslendirdiği animasyon Sevimli Dinozor (Urmel aus dem Eis – Impy’s Island), 18 Mayıs 2007’de Bir Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Okyanusun ortasında küçük volkanik ada Titiwoo’da, çok yönlü fakat toplumla uyumsuz bir bilim adamı olan Horatio Tibberton yaşamaktadır. Güney denizindeki bu doğa parçasına sürgüne gönderilmiştir. Adanın önde gelenlerinden bir grup yaratık profesörün kendine özgü dil okulunda eğitime devam etmektedir.

“Sevimli Dinozor” üzerine 2 yorum

  1. Lütfen bu filmi televizyondada yayınlayın. Neden yayınlamıyorsunuz? Sinemaya gidemeyenler ve bu komik filmi merak edenler için düşüncem budur. TV.de de yayınlamanızı sevgilerimle ve saygılarımla istiyorum. Çocuklar sevinir, örneğin ben ve kardeşim çok seviniriz. kardeşimde yalvarırım

  2. Bence Sevimli Dinozor çok güzel bir filim. Dinozor fazla tatlı değil ama ses tonu ve kuyruğu, hele hele domuzun bağırışı çok hoşuma gitti. Bence bu filimi televizyonda da gösterin sinemaya gidemeyen çocuklar sinemaya gitmiş olurlar.

Yorumlar kapalı.