Son Osmanlı: Yandım Ali’nin Müzikleri Çıktı

Yapımcılığı Özen Film – Mehmet Soyarslan ve yönetmenliği Mustafa Şevki Doğan tarafından yapılan, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan gibi oyuncuların oynadığı Son Osmanlı: Yandım Ali’nin müzikleri Kalan Müzik tarafından hazırlandı. Müzik süpervizörlüğü Hasan Saltık tarafından yapılan filmin müzikleri için üç ayrı stüdyoda çalışıldı.

  • Basın Bülteni
  • “Son Osmanlı: Yandım Ali’nin Müzikleri Çıktı” üzerine 14 yorum

    1. Bu film manyak birşey. Her ne kadar bazı sahneler abartı da olsa bazı sahneler de var ki yürek dayanmaz. Yürek dayanmayan sahneler sizin anladığınız sahneler değil. Saçmaladım ya neyse, tüm sahneler mükemmel; tavsiye ederim.

    2. Harika bir film. Cd marketlerde henüz çıkmamış. Ne zaman çıkar acaba? Ayrıca müziklerine de bayılıyorum. Ne şekilde temin edebilirim? Lütfen haberdar edin. Teşekkürler.

    3. Gerçekten tüylerimi diken diken eden bir film. Çok süper olmuş, senaryosu ile oyuncuları ile müzikleri ile tam dört dörtlük. Son zamanlarda izlediğim ve en haz duyduğum bir film. Herkesi tebrik ederim ve böyle bir filmi bize sundukları için teşekkür ederim.

    Bir yanıt yazın