Son Osmanlı: Yandım Ali’nin Müzikleri Çıktı

Yapımcılığı Özen Film – Mehmet Soyarslan ve yönetmenliği Mustafa Şevki Doğan tarafından yapılan, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan gibi oyuncuların oynadığı Son Osmanlı: Yandım Ali’nin müzikleri Kalan Müzik tarafından hazırlandı. Müzik süpervizörlüğü Hasan Saltık tarafından yapılan filmin müzikleri için üç ayrı stüdyoda çalışıldı.

  • Basın Bülteni
  • “Son Osmanlı: Yandım Ali’nin Müzikleri Çıktı” üzerine 14 yorum

    1. Hayatımda izlediğim en iyi Türk filmi! Herkese tavsiye ederim. 😀

    2. Gerçekten süper bir filmdi. İzledikçe tüylerim diken diken oldu.

    3. Süper bir film, çok beğendim. En iyi Türk filmi diyebilirim, süper, süper.

    4. Harika bir film. Çok etkileyici, 10 üzerinden 10’luk bir film.

    5. Gerçekten harika bir film. Türk sinemasının en iyi yapıtı diyebilirim. Sinemanın hareketlenmesi için böyle filmlere ihtiyaç var.

    6. Bu film manyak birşey. Her ne kadar bazı sahneler abartı da olsa bazı sahneler de var ki yürek dayanmaz. Yürek dayanmayan sahneler sizin anladığınız sahneler değil. Saçmaladım ya neyse, tüm sahneler mükemmel; tavsiye ederim.

    7. Hayatımda izlediğim en güzel Türk filmi. Süper. Oyuncular, senaryo, herşeyiyle mükemmel ötesi.

    8. Tam 2 kere izledim, yine izlemeye hazırım, daha doyamadım zaten. 🙂

    9. Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi. Herkesin görmesini tavsiye ederim.

    10. Harika bir film. Cd marketlerde henüz çıkmamış. Ne zaman çıkar acaba? Ayrıca müziklerine de bayılıyorum. Ne şekilde temin edebilirim? Lütfen haberdar edin. Teşekkürler.

    11. Gerçekten tüylerimi diken diken eden bir film. Çok süper olmuş, senaryosu ile oyuncuları ile müzikleri ile tam dört dörtlük. Son zamanlarda izlediğim ve en haz duyduğum bir film. Herkesi tebrik ederim ve böyle bir filmi bize sundukları için teşekkür ederim.

    12. Bu film gerçekten çok güzel. Kurtuluş yıllarındaki insanların bağımsızlık uğruna yaptıkları uğraşı anlatıyor bir nevi.

    Yorumlar kapalı.