Kevin Zegers


Kevin Zegers (Kız Erkek Meselesi – It’s a Boy Girl Things’deki Woody. Daha önce Transamerika – Transamerica’da Toby rolünde izlemiştik.)


Johnny Depp (Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı – Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest’deki Jack Sparrow.)


Barış Akarsu (Popstar yarışmasının müzik ve TV dizisi dünyamıza kazandırdığı sanatçı. Yalancı Yarim’de oynuyor.)

“Kevin Zegers” üzerine 133 yorum

  1. Barış, seni çok beğeniyorum. Ünlülerle tanışması çok zor ama seninle tanışmak isterdim! Ben İsviçre’den Nur. Öptüm seni.

  2. Barış Akarsu için yazıyorum: Van’daki konserinize gelmiştim. Yakından daha yakışıklısınız. Sizi seviyorum, sizinle tanışmak isterim.

  3. Ben Johnny Depp’e aşığım, çoook seviyorum. O benim için çok önemli, kimse O’nun gibi olamaz.

  4. Hayatımda Johnny Depp kadar çekici bir adam görmedim, bilmedim, bilmeyeceğim. Süper ötesi bir şey. Allah özene bezene yaratmış.

  5. Ben hayatımda kimse için ağlamamıştım. Sadece Johnny Depp’i görmek için akşamdan sabaha kadar ağladım. O’nu bir kere görmek için hayatımı vermeye değer. 10 canım olsa 10’unuda veririm, yeterki bir kere göreyim. O’nu çok seviyorum, bence kimse O’nun gibi olamaz.

  6. Barış Akarsu mükemmel ötesi. Asıl kimse O’na benzemez. Her şeyiyle süper, kendisi, sesi, kişiliği, oyunculuğu.

  7. Nereden biliyorsun kişiliğini Şirin? Karakterini bilmemde sesiyle, oyunculuğu süper, ona birşey demem.

  8. Ben Johnny Depp’e gerçekten bayılıyorum. Filmdeki hali ile gerçek hali arasında çoook fark var ama ikiside çok tatlı.

  9. Normalde Barış Akarsu, Johnny Depp’e benzemiyor ama Karayip Korsanları’ndaki haline çok benziyor. Bana göre görünen köy kılavuz istemez, Barış Akarsu, Johnny Depp’ten daha yakışıklı. Johnny Depp dünya çapında bir oyuncu fakat bu onun daha yakışıklı, daha güzel olduğu anlamına gelmez. İkisi ünsüz olsa, örneğin fotoğraflarını önümüze koysalar, “Kim daha yakışıklı” diye sorsalar, eminim herkes Barış der.

  10. Johnny Depp seni seviyorum. Aşkım, çok yakışıklısın. Sana bayılıyorum, seni seviyorum Johnny Depp…

  11. Kişiliği şirin, sesi güzel ve bol sabırlı. Başka hiçbir şey diyemem.

  12. Bence Johnny Depp tek kelimeyle çok yakışıklı. Kendisine hayranım, ayrıca çok komik. Oscar ödülü almaya lâyık bir oyuncu.

  13. Barış abi, ben 16 yaşındayım. Büyüdüğümde senin gibi rock’çı olmak istiyorum, çünkü sana özeniyorum.

  14. Johnny sana aşığım ama kendi kendime yazıyorum işte. Barış için aynı şey geçerli değil, çünkü onunla hep konuşuyorum.

  15. Barış Akarsu süper, Johnny Depp de ama en çok Barış’ı seviyorum. Keşke tanışma imkânım olsa. Seni seviyorum Barııış.

  16. Merhaba arkadaşlar, ben Johnny’nin ve Barış’ın hayranıyım. Barış’ı başka dizilerde de görmek ve bir an önce yeni albümünü dinlemek istiyorum. Benim gibi düşünenler için acele edin. 🙂

  17. Ben Kevin Zegers hayranıyım. Onu ilk defa Sevimli Maymun adlı filmde farketmiştim. Farketmemin nedeni de o zamanlar aşık olduğum çocuğun tıpkısı olması. Ona bakarken aşık olduğum çocuğu görüyordum. Öyle oluncada filmin hiç bir karesinden gözümü alamadım. Tabi bu anlattıklarım 5 sene öncesinde kaldı. Şu anda bende bıraktığı sadece masum bir tebessüm ama yine bir filmini görsem mutlaka hayranlıkla izlerim. 🙂

  18. Johnny seni seviyorum. Bu mesajı görmeyeceksin ama olsun bu da sevgimin küçükte olsa bir ispatı. Çok farklı birisin, kendinsin, diğerleri gibi yapmacık değilsin en azından. Öyle kolay kolay sevemem kimseyi ama seni çok seviyorum. Öptüm, kendine cicili bicili, süslü püslü bak, öpüldün tekrar.

  19. Canım Ayşenur’cuğum ne malûm Johnny ve Barış’ın fotolarını önümüze koyunca herkesin Barış diyeceği? Meselâ ben, Deniz, Tutku, Bahar, Begüm, Gamze gibi arkadaşlarımız ve daha adını yazmadığım bir çok arkadaşımız, hepsi Johnny Depp’i seçmişler. Yani herkes senin gibi düşünmüyor ki… Bu arada canııım Johnny Depp’ci İpek sen ağlama, bak benim gibi yap. Değişik sayfalardan Johnny Depp’in resimlerini bul, sonra word’e yapıştır, hergün aç bak. Ağlama hâttâ bayilerde Karayip Korsanları’nın dergileri satılıyor, onlardan al, okey mi? Git bir sürü posterler al. Ağlama ama olur mu? Karayip Korsanları’nın CD.lerini al. Ben bu yazdıklarımı yaptım, süper mutluyum. Vallahi.

  20. Arkadaşlar ben Barış Akarsu’ya karşı antipati geliştirdim, çünkü herkes beni ona benzetiyor. Yoldan geçen, “Bak Barış Akarsu’ya benziyor” diyor, çok huzursuz oluyorum. Johnny Depp’e benzemeyi tercih ediyorum; ona benzetenlerde var ama arkadaşında yazdığı gibi sadece filmdeki haline.

  21. Ablamla ben her ikisinin hastasıyız. Bu arada Karayip Korsanları’nın üçüncüsünü dörtgözle bekliyoruz.

  22. Barış seni çok seviyoruuum. Fethiye’deki konserinde süperdin. Bodrum’a gelmek isterdim ama olmadı. Seni çok ama çok seviyorum.

  23. Ben hem Johnny Depp ve hemde Barış Akarsu hastasıyım ve ikisini de birbirine çok benzetiyorum.

  24. Arkadaşlar bir ayrıntıya dikkatinizi çekmek istiyorum. Barış Akarsu, Popstar’dan değil Akademi Türkiye’den 1. çıktı.

  25. Johnny Depp sana hastayım. Biride Barış sana çoook hastayım. Siz Karayip Korsanı’yla çok benziyorsunuz. Keşke sizinle tanışabilseydim.

  26. Kaza geçirmişsin Barış Akarsu. Allah şifa versin. Umarım yaşama geri dönersin çünkü yaşamak çok güzel ve daha çok gençsin. Allah sevenlerine bağışlar seni inşallah.

  27. Barııış, benim birtaneeem. Allahım acil şifalar versin ona. Lütfen dua edin onun için. Ölmesin o, ne olur ölmesin. Barııış seni çok seviyoruz ve hep yanındayız. Bizim sevgimizi hisset ve güçlü ol. Bizim için ne olur olmeee :'(

  28. Barış Akarsu daha karizmatik duruyor. Çok az benziyorlar. Bana, “Kimi seçersin, korsanı mı, yoksa Barış Akarsu’yu mu” diye sorsalar; Barış Akarsu derdim. Barııış, canım benimmm. Bu dünyada senin gibi yakışıklı yok. 🙂

  29. Kaza geçirmişsin çok üzüldüm. İnşallah iyileşirsin. Bilmeyenlere söyleyeyim Barış Akarsu trafik kazası geçirmiş, beyin kanaması geçiriyormuş.

  30. Barış, umarım iyileşirsin. Seni o kadar çoook seviyorum ki. Lütfen bizim için hayatta kal.

  31. Kaza geçirmesine gerçekten çok üzüldüm. Çünkü ben Barış Akarsu hayranıydım. İnşallah sevenlerinin duası sayesinde yakın bir zamanda iyileşirsin. DuaLaRıM SeNiNLe. 🙁

  32. Barış abim seni seviyorum. Sen bizi yarıda bırakmazsın. Ben iyileşiceğine inanıyorum. Seni çok seviyorum. I love you bir tanem. Barış Akarsu hayranları için msn adresim: yalanci_yarim_selin@hotmail.com Ekleyin Barış Akarsu hayranları.

  33. Barışcığım, çok üzüyorsun bizi. Ne olur artık iyileşme göster. 🙁 Seni çok seviyorum. Barış Manço’nun ve Cem Karaca’nın yerini doldurmakla kalmayıp kendi adını da yüceltmiştin. En güzel dönemin bu senin. Ne olur kalk ayağa, duyalım o güzel sesini. Allahtan acil şifalar diliyorum. 🙁

  34. Barış Akarsu hayranıyım. Onu gerçekten çok seviyorum. Allah acil şifalar versin. İyi haberler bekliyorum. İnşallah yoğun bakımdan çıkar. Daha çok genç, dualarımız hep onunla.

  35. Ben Johnny Depp’i çok seviyorum. Bu sitede yok ama Dans Eder misin Yarışması’nda birinci olan Eylül İlbey’i de çok seviyorum. Onun için ölürüm. Barış’ın geçirdiği kazaya bende çok üzüldüm. Umarım iyileşir. Daha bir kaç ay önce Eylül’le aynı programa çıkmışlardı. O zaman nasıldı şimdi nasıl. 🙁 Herkes Barış için dua etsin. O yaşamalı, daha çok genç. 🙁

  36. Barış’a çok üzüldüm, umarım iyileşir. İnanıyorumki sizde onu istiyorsunuz.

  37. Allahım bu kadar tatlı olur bir insan. Hem cana yakın hem çok yakışıklı ama şu anda hayatla mücadele ediyor. 🙁 Dayan Barış, dualarım seninle. 🙁

  38. Selâm arkadaslar. Barış seni seviyoruz, lütfen aramıza dön. Lütfen bizi bırakıp bir yere gitme. Ne olur ölme baba. :'( Sen dünyanın en yakışıklı insanısın.

  39. İnşallah Barış Akarsu iyileşir. Şarkılarını dinleyip ağlıyorum, süper. Her zaman ona dua ediyorum. Daha çok genç. 🙁 Lütfen Allahım onun canını sevenlerine ve ailesine bağışla, lütfeeen. 🙁 Canımın içi.

  40. Barış abi sana çoook geçmiş olsun. Seni çoook seviyoruz. İnşallah bir an önce gözlerini açıp ayağa kalkarsın.

  41. Johnny yakışıklı olabilir ama Barış Akarsu ağır bir kaza sonucu komada ve bunu herkes biliyor. Bence Johnny hayranı olsak bile onu şu an için destekleyelim. Burcu, bu arada Barış’la her zaman konuşuyorum demişsin, nerden konuşuyorsun, lütfen Barış’ın msn.si varsa verir misin? Barış’a Allahtan acil şifalar diliyorum.

  42. Var mı Barış abim gibisi. Asaleti yeter, adam tam yakışıklı. Gözleri çok güzel. Barış abi seni çok seviyorum. Senin gibi yakışıklı olayım bir trilyon borcum olsun, ne yazar.

  43. Barış abicim sana bütün bildiğim duaları okuyorum. İnşallah iyileşirsin. Benimki de lâf mı? Tabi iyileşeceksin ama ben yine de sana bunu söyleyeyim. Sen doktorların sözlerini iyi dinle. Bu arada gözümden de kaçmadı, baktım ki Merve ablayla da çok yakışıyorsunuz. Bence siz dizide aşk yaşayacaksınız. Yönetmen amca artık şu diziye birazda Merve ablanın yorulmayacağı ve Barış abinin yorulmayacağı birşeyler koy lütfen. Kesin sende anladın Merve ablayla Barış abinin birbirlerinden hoşlandığını. Merve abla çok güzelsin. İnşallah büyüyünce senin gibi olurum. Barış abi seni unutmadım, sende çok yakışıklısın. İnşallah sevgilim senin gibi yakışıklı olur. Seni seviyorum.

  44. Barış abiciğin Allah sevenlerine sabır versin. Mekânın cennet olsun. Ben annemden duydum öldüğünü, ağlamamak için kendimi zor tuttum. Mekânın cennet olsun. Canııım benim.

  45. Keşke şimdi herşey çok farklı olabilse de ben de gönül rahatlığıyla burada Barış’ı çok sevdiğimi yazabilseydim. 🙁 Allah rahmet eylesin… Toprağın bol, mekânın cennet olsun… Seni çok seviyoruz ve hiç unutmayacağız…

  46. Barış Akarsu’yu özleyeceğiz. Allah günahlarını affetsin, mekânını cennet etsin.

  47. Türkiye’mizin Johnny Depp’i ne yazıkki vefat etti. Her zaman kalbimizdesin ve orada yaşayacaksın. Seni asla unutmayacağız. Barış Akarsu, amacına ulaştın, herkese kendini tanıttın ve sevdirdin. Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin. Seni asla unutmayacağız Hırçın Dalga.

  48. Barış seni çok seviyorum, seni hiç unutmayacağım. Dualarımızı hep seninle olacak. Sen hayatımda gördüğüm en yakışıklı çocuklardan biriydin. Sürmeli gözlerini ve gülüşünü özleyeceğim.

  49. Johnny Depp çok iyi bir oyuncu. Karayip Korsanları filmine bayılıyorum. En çok filmdeki halini seviyorum. Filmdeki hareketlerine bayılıyorum. İnşallah dördüncü filmde çevrilir. Johnny için ikinci filmde çok üzüldüm. Çünkü ahtapot kılıklı adam onu gemisiyle birlikte yedi ama üçüncü filminde kurtuluyor. Bunada çok sevindim. Ayrıca Barış için üzüldüm.

  50. Barııış, seni çoook seviyorum. Sen en sevdiğim şarkıcısın. 😀 Senden geriye sadece şarkıların kaldı. 🙁 Seni hiç unutmayacağız. 🙁 Johnny Depp sen en iyi yabancı oyuncusun. Ben senin filmdeki halini daha çok beğeniyorum. Vallahi daha tatlı görünüyorsun. 🙂 Johnny’le Barış bence çok benziyorlar ve ikisininde hayranıyım, Barış hayatını kaybetse bile. :'(

  51. Barış, seni çoook seviyorum. Sen en sevdiğim şarkıcısın. 😀 Senden geriye kalan sadece şarkıların. 🙁 Seni hiç unutmayacağız. 🙁 Johnny Depp, sen en iyi yabancı oyuncusun, ben senin filmdeki halini daha çok beğeniyorum. Vallahi daha tatlı görünüyor. 🙂 Johnny’yle Barış bence çok benziyorlar ve ikisininde hayranıyım. Barış hayatını kaybetse bile. :'( Dizilerine bayılıyorum, hiç kaçırmam. Karayip Korsanları’nın serisine gittim.

  52. Barış Akarsu hayatını kaybetti, çok yazık. İnşallah cennete gider.

  53. Barış’ı çok seviyorum, hâlâ da öyle. Hep kalbimde kalacak. Onun ölümü beni çok üzdü, sanki akrabam gibi, çok üzüldüm. Barış’ı her zaman yaşatacağım kalbimde. Mekânı cennet olsun.

  54. Son olanlar bizi çok üzdü. Barış Akarsu’nun ölümü herkesi yasa boğdu.

  55. Ben hayatımda Johnny Depp kadar yakışıklı, çılgın birini görmedim, süper adam. Barış Akarsu’ya da aşığım ama o öldü. Olsun yakışıklı adamdı. Allah Rahmet eylesin.

  56. Barış, gülyüzlü hemşerim benim. Bu yaşadıklarımızın hepside kader. Demekki senin vaden de buraya kadarmış. Sen gönlümüzde her zaman o gül yüzünle, güler yüzünle yaşayacaksın. Allah günahlarını affetsin, mekânını cennet eylesin.

  57. Barış offf ölmemeliydin Barış ama seni gördükçe artık içimde bir hırs oluşuyor. Seni gördükçe sana benzemeye çalışıyorum. Sen öldün ama ben seni yaşatacağım. Birgün göreceksin senin gibi şarkı söyleyeceğim. Bende senin gibi olacağım ama ne yazık ki yinede senin gibi dört dörtlük olamayacağım. Seni çok seviyoruz. Mekânın cennet olsun. Allah bütün günahlarını affetsin. Daha ne diyeyim ki. :'(

  58. Yanımızda olmasanda o güler yüzün hep bizimle kalacak. Mekânın cennet olsun Barış.

  59. Barış abi seni çok seviyorum ama öldün sen, ölsende bizim kalbimizde daha hâlâ yaşıyorsun. Mekânın cennet olsun.

  60. Aşkım benim, seni çok seviyorum. İnsan bu kadarmı tatlı olur. Bir tanem, hâlâ ölmemişsin gibi davranıyorum. Ölüm haberin çıkınca kanal değiştiriyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Akarsu ailesine büyük sabır diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun. Dualarım seninle. Barııış.

  61. Barış Akarsu ile Johnny Depp çoook benziyor. İkiside çok yakışıklı, onları çoook seviyorum. Niye bizi bıraktın Barış, neden? Sensiz bir dünya nasıl olur? Mekânın cennetin en güzel yeri olsun. Seni çoook seviyorum.

  62. Barış Akarsu çok yakışıklı birisi, son röportajında “Benim hayatımda müzik, motorum ve ailem var” demişti. Barıs Akarsu şimdi öldü, arkasında fotoğraflarını ve ailesini bıraktı. Babası oğlunun kaza geçirdiği zaman o yaşayacak diye ümitliydi ama ümidi işe yaramadı, oğlu öldü. Barıs Akarsu öldüğünden beri gündemde ve herkes onun şarkılarını dinliyor. Annesi ve babası oğlu gömüldükten sonra basında kalmak istememişler. Bodrum’da Barış Akarsu’ya ait bir çocuk evi var.

  63. Johnny Depp ve Barış Akarsu birbirine bu kadar mı benzer. Çok benziyorlar, aşırı derecede benziyorlar, ikiz gibiler. ikisini de çok seviyorum, çok yakışıklılar.

  64. Johnny’miş, Barış’ın yanında onun lâfı bile olamaz, Barış birtane.

  65. Gerçekten çok yakışıklı ve sesi güzeldi ama artık yok. Seni unutmayacağız.

  66. Yakışıklı, sempatik, karizmatik biriydi. Ölümüyle hepimizi üzdü. Onu çoook seviyorum, aklımdan çıkmıyor. Bu çok acı bir şey. İnanmak istemiyorum ama buna inanmak zorundayım galiba, geri gelemeyecek çünkü. 🙁

  67. Barış’ım, canım, senin için çoook dua ettim. Önce ailene başsağlığı diliyorum. Ardından sana yazıyorum. Barış, senin için ne kadar ağladım anlatamam. Sayın Merve Sevi’yi de çok seviyorum. Geçmiş olsun Merve ablacığım. Barış oyunculuğuyla, sesiyle, yakışıklılığıyla, o güzel gözleriyle gönlümüze taht kurdu. Nur içinde yat.

  68. Geçmiş olsun herkese. Barış’cığımı kaybettik. Merve Sevi’ye de çok geçmiş oldun. Hayat devam ediyor ama kader bu.

  69. Gecenin nemi düşmüş gözlerine / Ne olur ıslak ıslak bakma öyle / Saçını dök sineme derdini söyle / Yeterki ıslak ıslak bakma öyle / ürerim bulutu tarlalara / Yağmurlar ekerim göğün göğsüne / Güneşte demlerim senin çayını / Yüreğimden süzem böyle birini / Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım / Ben feleğin tekerine çomak sokarım / Yeterki ıslak ıslak bakma öyle / Yeterki ıslak ıslak bakma öyle

  70. Barış Akarsu’yu çok seviyordum. Kaza yaptığı günden ölümüne kadar 5 gün boyunca hep onu düşündüm. Haberlerde izleyince hep gözlerimden yaş geliyordu. Allah sevenleri çok olanları hep erkenden yanına alıyor. Ne yapalım herkes birgün hayata gözlerini yumacak. Toprağı bol olsun, inşallah cennette gider, zaten cennetlik bir kişiydi. Çok güleryüzlü, sevecen, yakışıklı. Sevenlerini arkada bırakıp gitti. Ben umutluydum yaşayacağına ama kaybettik. Barış’a Allahtan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Barış, buradan sesleniyorum, tüm Türkiye seni çok seviyor. 🙁

  71. Türkiye onun gibi bir insanı kaybetmenin acısını asla unutamayacak. Seni çok seviyoruz, kalbimizdesin.

  72. Selâm arkadaşlar. Gerçektende büyük bir kaybımız oldu. Onun için çok üzüldüğümü söylemek için bu yorumu yazıyorum. Ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Dualarımız seninle, mekânın cennet olsun Barııış.

  73. Aşkım Barış seni çoook seviyorum ama sen bizleri bırakarak başka dünyaya gittin. Dünyada en yakışıklı kim diye soran olursa biz ne diyeceğiz düşünebiliyormusun. Benim adım Buse. Seni çok seviyorum be Barış. Dünya güzeli Buse ve dünya yakışıklısı Barış.

  74. Barış seni çok seviyorduk ama bizi bırakıp gittin. Çok üzgünüz, seni ailece hiç unutmayacağız. Günlerce senin için dua ettik ama dualarımız kabûl olmadı. Ailece senin için ağladık ama seni geri getiremedik. Kalbimiz hep seninle olacak, seni hiç unutmayacağız. Nur içinde yat.

  75. Senin bu dünyada olmadığını düşündükçe içimde bır acı hissediyorum, gözümden yaş geliyor. Senın bu dünyada olmadığına hâlâ inanamıyorum. O mezara giren senmiydin? Gittiğin yerlerde yer tut bize, hep beraber geleceğiz Beşiktaş’ı izlemeye. Seni özleyeceğiz. Mersin’den senin fanın Ömer.

  76. Barış Akarsu’ya Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun inşallah sevgili Barış. Seni çoook seviyorum. Hep kalbimde olacaksın. Seni seviyorum. Tüm Hollanda’dan selamlar.

  77. Kelimeler ağzımdan çıkmak istemiyor. Allahım öyle bir anda aldınki yanımızdan, ne yapacağımızı şaşırdık. Barış süper bir insandı. Onu kaybettiğimize hâlâ inanamıyorum. Gerçekler bazen öyle çarpıyorki yüzümüze; işte tek gerçek O öldü. Allah anne babasına sabır versin.

  78. Bizler onu çok severdik, o şimdi aramızda değil ama kalbimizde yaşıyor. Onu çoook seviyorum.

  79. Barış Akarsuyu çoook seviyorum, kendini, şarkılarını, oyunculuğunu, sesini çoook seviyorum. O bu ölümü hak edecek ne yaptı? Kendi kurtuldu ama geride kalan hayranları ve annesi babası gün gün ölecek. Bir gün hepimiz öleceğiz ama Barış abimiz erken veda etti. Kalanlara sabır, ölenlere başsağlığı dilerim. Barış Manço ve Cem Karaca’dan sonra Barış’ımızı kaybettik. Seni seviyorum.
    Ne yaptık abiciğim sana. Hayatımızın gayesisin itiraf ediyorum. Doğuştan sürmeli gözlerine kurban olurum abiiim. O güzel gözlerin ruhumu yerinden söktü. Gittiğin günden beri koptu hayatımdan. Geri tutunmak kolay değil. Birden karşımıza çıksan, mutluluktan uçsam. İnşallah görüyorsundur, ne haldeyim. Geri gelemezsin ama gör be abiciğim.

  80. Olmaz böyle bir yakışıklılık, böyle bir sıcakkanlılık. Bu adam nasıl ölür, vallahi çok zoruma gidiyor. Böyle dünya olurmu?

  81. Barış Akarsu seni çok seviyorum ama sevdiğim sana fayda etmedi sen şimdi yoksun dünyada. Sen benim için varsın yanımdasın. Seninle fotoğraf çekilmiştik, o zaman nasıl mutluydum. Sen gittin, bizede fotoğrafların ve müziklerin kaldı. Ben biliyorum sen hiçbir zaman unutulmayacaksın. Barış Akarsu’nun annesi ve babasına üzülmemelerini söylüyorum. Ben size yaşımı söyleyeyim, benim yaşım 11. Size bir söz söyleyeyim. Türkiye’de Barış Akarsu’yu unutmamaya söz verin, vermeyen Barış’ı sevmiyor demektir. Ne olur Star TV her gün dizisini göstersin çünkü sevenleri her gün izler. Seni seviyorum Barııış.

  82. Ben Barış’ın ölmesini hiç istemezdim ama öldü işte. Kaderde varsa ne yapacaksın, yaş kaç olursa olsun insanın süresi dolmuşsa ölüyor işte. Ben Barış’ı çok seviyordum ama öldü. Resimlerine bakınca, bu adam nasıl ölür diye kendi kendime soruyorum, çok üzülüyorum.

  83. Barış’ı çok seviyorum. Van’daki konseri inanılmaz derecede güzeldi. Onu daha yakından tanımak isterdim, olmadı. Allah rahmet eylesin.

  84. O mükemmel bir kişilik, herseyiyle. Tabiki Barış Akarsu’dan bahsediyorum. Allahım, hâlâ ağlıyorum. Böyle birşey olamaz. Üstelik bu gece onu ilk defa rüyamda gördüm. O kadar tatlıydıki, dayanamıyorum. Belki saçma geliyor bazıları için ama ailesiyle sürekli görüşüyorum. Onlarda perişan, onları asla yalnız bırakmıyacağım. Allahım hepinize sabır ver. Hikmetinden sual edilmez senin. Onu bizden çoook sevdin ve yanına aldın; ona çok iyi bak n’olur. Benim barışım; Allah rahmet etsin.

  85. Bence Barış Akarsu daha yakışıklı ve sıcakkanlı. Kaza geçirdi ve öldü. Barış için gerçekten, ama gerçekten çok üzüldüm. Barış’ı bizden daha çok seven biri varmış ki yanına aldı. Hiç kimse onun yerini tutamadı ve bence tutamazda. Onun bu dünyadan gittiğini düşündükçe çok üzülüyorum! :'( Keşke ölmeseydin, bizim ve ailen için yaşasaydın. Biz senin ölümünde çok üzüldük, kimbilir ailen ne kadar üzülmüştür? Seni hiç mi hiç unutmayacağız! Hayatımda kimse için bu kadar üzülmemiştim! Herşeyi unutabiliriz ama o sürmeli gözlerini asla! Keşke ölmeseydin! :'(

  86. Barış Akarsu’yu ailece çoook severdik. Öldüğünden beri hep onun şarkılarını dinliyorum.

  87. Merhaba Barış, seni unutmayacağız. Kaptan Jack’im benim, çoook benziyor. Johnny Depp çok iyi oyuncu, sonu Barış’a benzemezin. İyi günler ama Barış’sız.

  88. Ben Barış Akarsu’nun bir hayranıyım onu çok seviyorum. Kalbimde hep ayrı bir yeri var, onu unutmayacağım.

  89. Ekranlardan alıştığım varlığını hiç tatmamama rağmen seni o kadar çok özlüyorum ki… Sana söyleyebileceğim şeyleri yine sadece seninle söyleyebilirim. Ağladım senin için ilk defa…

  90. Ben açıkça söyleyeyim, üçünü de çok beğeniyorum ama Barış’ın yeri ayrı. Onu ilk defa Cevahir’de görmüştüm ama arkadaşlarım havalıdır belki diye gitmemi zar zor engellediler. Keşke onları dinlemeseydim. Onu çok seviyoruz ve asla unutulmayacak. Johnny Depp ise hem Barış Akarsu’ya benzediği hemde Karayip Korsanları’ndaki yürüyüşü, bakışı vb. davranışları sempatik geldiği için beğeniyorum. Kevin Zegers’i ise Kız Erkek Meselesi adlı filmde gördüğümden beri beğeniyorum. Bence onlar çok başarılı. Hepsini tebrik ediyorum ama tabi Barış’ın yeri apayrı. Rahat uyu sürmeli gözlüm.

  91. Bize “ıslak ıslak bakma” diyordun ama mümkün mü, gözlerimiz hâlâ ıslak ıslak. Seni hiç unutmayacağız.

  92. Ben Barış’ı çoook seviyorum, hayranıyım, ailesini de göreceğim inşallah.

  93. Barış seni seviyordum, hâlâda seviyorum. Kalbimizde yaşıyordun. Senin bir taklidin olamaaaz. Ben seni Cem Karaca’ya benzetiyordum. En sevdiğim şarkın “Islak ıslak”tı. Bilki dünyada seni hâlâ seven birçok kişi var. Çok yaşam doluydun. Nefret ediyorum trafikten, lânet olsun. Trafik yüzünden birçok insan öldü. Okuyan tüm arkadaşlar ne olur trafiğe dikkat edin. En büyük örneğini gördünüz. Barış Akarsu’nun annesi ve babasına Allah’tan rahmet diliyorum. Trafiğe hayır.

  94. Bir taneeem 🙁 seni çoook seviyoruz. Tatlım benim, biz yaşadığımız, nefes aldığımız sürece sende bizimle yaşayacaksın. Her zaman kalbimizdesin. :'( Dualarımız seninle, sende bizimlesin canımmm.. Allah ailene binlerce sabır versin, sonrada bizlere. Dayanmak çok zor olsada yaşamak zorundayız. 🙁 Mekânın cennet olur inşallah. Huzur içinde uyu. Meleğim benim, sürmeli gözlüm. O gözleri hiç unutmayacağız… 🙁
    Kalplerimizin rockstarısın. Adam gibi adamsın. Barışım.

  95. Unutma ki dünya fani / Veren Allah alır canı / Ben nasıl unuturum seni / Can bedenden çıkmayınca. Barış, seni gerçekten çoook seviyordum ve resmine her baktığımda ve şarkılarını her dinlediğimde boğazıma birşey saplanıyor. Seni seviyorum Barış.

  96. Barış Akarsu, senın dediğin gibi ölüm haberını aldığım gün vurdum en dibe kadar. İlk başta inanmadım ama gerçekmiş. Senı seviyorum Barış. Allah toprağını bol etsin, mekânın cennet olsun. Seni seviyorum fakat senin istemediğin bir şeyi yapmaktan da kendimi alıkoyamıyorum ve her aklıma gelişinde ıslak ıslak bakıyorum. 🙁

  97. Barış Akarsu, seni o kadar çok seven varmış ki hâlâ unutulmadın, unutulmayacaksın da. Seni çok özlüyorum. Seni çoook seviyorum.

  98. Senin yerini kimse alamaz. Televizyonda öldüğünü söylediler ama hâlâ inanamıyorum. Kalbimizdesin.

  99. Gerçekten bırakıp gitti mi şimdi, onca aldırmazlığın, onca yağmanın ortasında? Bir avuç sürmeli bakış, öyle sıcak, öyle cana yakın, asi, kırılgan. Rüzgârla taranmış saçlarını, sesini, gülüşünü alıp gitti. Hep bizimle kalacaksın sürmelim…

  100. Barış Akarsu, seni hiç bir zaman unutmayacağım. Seni çok seviyoruz.

  101. Barış Akarsu, senin öldüğüne hâlâ inanamıyorum. Sen hep kalbimizde yaşayacaksın.

  102. Selâm, biz tamamen Kevin Zegers hayranıyız, onu Karanlık Korkusu filminde gördük ve bayıldık. Onu çoook seviyoruz, çok tatlı. Allah sahibine bağışlasın.

  103. Merhaba Kevin Zegers, seni çoook seviyoruz, sana hastayııız. Canım, bu çoook tatlı bir şey. Seninle tanışmak en büyük hayalimiz. Seni çoook seviyoruz. Betül ve Vildan.

  104. Barış abi seni çok özlüyorum. Keşke zamanı geriye alabilsem. Seni hiç unutmayacağım.

  105. Barış, ben Almanya’da senin için yaşıyorum. Seni çoook seviyorum ve seni hiç unutmayacağım. Şarkını şu an dinliyorum. Hep seni görmek istiyordum ama şimdi biliyorumki seni hiç göremiyeceğim. Senin öldüğünü söylediklerinde inanmamıştım, sonradan gerçek olduğunu öğrenince senin için ağladım ve hâlâ inanamıyorum öldüğüne. Senin şarkını her duyduğumda ağlıyorum ve seni düşünüyorum. 🙁

  106. Ben onu çok seviyordum, hâlâda öyle. Onu unutmayı da asla düşünmüyorum, hep aklımın bir köşesinde. Onu çok özledim, onu çoook seviyorum. 🙁

  107. Barış abi seni çoook seviyorum. Seni unutmayacağım, kalbimdesin.

  108. Arkadaşlar konu ne, siz ne yazıyorsunuz. Gamze Elvan çok abartmışsın.

  109. Merhaba, ben Burçin, 14 yasındayım ve Johnny Depp’i, yani Kaptan Sparrow’u çoook seviyorum. Çok karizmatık, yakışıklı, sevimli, tatlı, akıllı, zeki, komik. Bunun gibi bır çok özelliği var. Aşkım Jack. S. Ç. S.

  110. Ben sizi anlamıyorum, burada benim aşkımdan bahsediliyor, yani Barış Akarsu’dan. Siz gitmişsiniz “Johnny Depp’i çok seviyorum, bu kadar çekici bir insan görmedim” filan diyorsunuz. Bende sizin gibi insan görmedim. Yok efendim çok çekiciymiş, çok yakışıklıymış. Benim aşkım ondan kat, kat, kat güzel ve yakışıklı. Burası sadece Barış Akarsu’dan bahsedilmek için hazırlanmış bir yer, siz gelmişsiniz yok Johnny Depp, yok Mony Depp, mip, anlamam tamam mı? Kızdırmayın insanı, bu arada ben 14 yaşındayım ama sizin gibi saçma şeylerle uğraşmıyorum. Aşkım, sürmelim benım. S. Ç. S. Sizde o adamı beğeniyor olabilirsiniz ama burası Barış Akarsu için yapılmış bir site. Bu yüzden beni Barış’a özgü bir siteye başka insanlar hakkında yazılar yazılması kızdırıyor. Beni en çok kızdıran konu bu. Kalbimdesın, seni unutacağımızı sanma, unutulmazlar listesinde adın 1. sırada Barış’ım. 🙁 :’(

  111. Evet arkadaşlar, Barış öleli çok oldu ama ben unutamadım. Her gün dua ettim ama olmadı, uyanamadı. Karayip korsanım benim. Onu o kadar çok seviyorum ki keşke hayatta olsaydı. Seni çok seviyorum sürmeli gözlüm ve şunu söylemek istiyorum. Karayip Korsanları’nda bence en çok Will yakışıklı, onu çok seviyorum. Birde Elizabeth öpüşürken çok kıskandım. Will Turner canımmm benimmm.

  112. Arkadaşlar, bende bir Barış Akarsu hayranıyım ve öleli tam 6 aydan fazla oldu, hâlâ unutmadım, unutmayacağım, unutamam da. Sitelere bir girin bakın, hangi sanatçı bu kadar seviliyor diye. Sibel Can’a veya İbrahim Tatlıses’e veya başka sanatçılara. Hepsinden önde Barış Akarsu sevgisi daha ağır basıyor. Siz bunları geçtiniz Johnny Depp’i Barış Akarsu’dan daha yakışıklı yada karizmatik buluyorsunuz. Johnny Depp hayranlarına sesleniyorum, Barış Akarsu’nun bir kitabı çıktı, onu bir okuyun. Bu kitapta şu yazıyor, altını cizerek yazıyorum: Johnny Depp bir açıklamasında, daha ilk yarışmalarında Barış Akarsu’yu gördüğünü ve ilk defa sürme çeken erkek gördüğünü ve kendisininde sürme çekmeye başladığını belirtmiş. Giyim tarzını aynı yapmış, saçlarını eklettirmiş, kısacası birşeyi araştırmadan, yok Johnny Depp, Barış’tan daha çekici, yok daha iyi demeyin. Şunu demişki, bunu da bilin hayatım boyunca onu örnek almaya çalışacağım, demiş. Kitapta yazıyor, isterseniz alın okuyun. Yalan söylediğimi düşünen arkadaşlar için söylüyorum bunu. Ben şu kadar söyleyeyim: Johnny Depp, Barış Akarsu’nun tırnağı olamaz, bunu iyi bilin. Barış kısa bir süreliğine rock’ı sevdirdi ve gitti. Biz rock’çı olarak izindeyiz, dualarımız onunla. Bu kadar iyi insan günah işlemez herhalde. Ben bilemem Allah’la onun arasında. İnşallah cennette bize yer ayırmış bekliyordur. Arkadaşlar, ha ha ha, 6 aydır ağlayan şu gözlerimi güldürdünüz, helâl olsun size. Benimle konuşmak isteyen varsa eklesin, yorum yaparız. Barış hayranları bekliyorum. 🙁

  113. Arkadaşlar hepimiz üzülüyoruz, ne kadar zaman zaman ağlasakda yapacağımız, elimizde olan birşey yok, Allah’ın takdiri. 🙁 O bizi, yani onu sevenleri görüyor, mutlu oluyordur inşallah. Barış’ım seni çok seviyorum, unutulmadın, onu bil yeter. Birde bizim sitede halası oturuyormuş, kaç kere gelmiş, bir ben göremedim, en çok ona üzüldüm, çok sevdiğim, hayran olduğum halde.

  114. Kevinnn, aşkııım, kavunum o benim. Allah bana bağışlasın. 😀 Onu çok seviyorum. Deli gibi filmlerini izliyorum, resimlerine bakıyorum. Ahhh bir tanışabilsem. 🙁

  115. Onu en fazla sevenlerden olduğumu iddia edebilirim. O, her zaman biz onu çok sevenlerin kalbinde olacak.

  116. Barış Akarsu seni sevmemin tek nedeni var, kan kardeşin Jack Saparrow. Ona bakarak seni anıyorum. Hatta filminde, yani dizinde Karayip korsanı olmana çok güldüm. Aslansın sen, Jack Sparrow yaşadıkça sen de yaşayacaksın.

Yorumlar kapalı.