Enternasyonel’in Çekimleri Başladı

BKM Film, yeni bir sinema filmine imza atıyor. Çekimleri Adana’da başlayan film, yıl sonunda seyirciyle buluşacak. Sırrı Süreyya Önder’in senaryosunu yazdığı ve Muharrem Gülmez ile birlikte yönettiği Enternasyonel, 1982 yılında Güney’de geçiyor. Film, askeri yönetim şartlarına uyum sağlamaya çalışan kasaba halkı ve ayakta durmaya çalışan bir müzik grubunun hikâyesini anlatıyor. Hikâyenin ana karakterleri müzisyen bir baba Abuzer ile üniversiteye hazırlanan kızı Gülendam. Filmde Özgü Namal, Cezmi Baskın, Nazmi Kırık, Meral Okay, Dilber Ay, Bahri Beyat ve Umut Kurt rol alıyor.

  • Basın Bülteni
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Bahri Beyat / Cezmi Baskın

    Nazmi Kırık / Özgü Namal

    Umut Kurt

  • “Enternasyonel’in Çekimleri Başladı” üzerine 10 yorum

    1. Filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Ne zaman vizyona girecek çok merak ediyorum. BKM filmden ise başarılı bir filmdir. Yalnız yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan yapsa daha güzel olabilirdi.

    2. Beynelmilel için yaptığım yorumda gereksiz cümle kurduğum için özür dilerim. Sayın Sırrı Süreyya Önder ve Muharrem Gülmez umarım beni affederler. Filmi izlemeden ön yargıda bulunduğum için çok pişmanım. Filmi izleyeli 3 ay oldu ve yaptığım yorumları unutmuştum bile, ta ki google’a kendi ismimi yazıp arayıp da sadibey.com’a yaptığım yorumları bulunca hatırladım. Film, yönetmeninin kafasındaki kurgularla hayallerle gelişir ve güzelleşir. Daha önce sayın Sırrı Süreyya Önder’in filmlerini görmediğim için direk kafamdan ön yargıda bulundum, kusuruma bakmayın. Sayın Sırrı Süreyya Önder ve Muharrem Gülmez’den özür dilerim.

    3. Çok güzel kız, bayılıyorum. çok tatlı, çok şirin. çok güzel.

    4. Öncelikle şunu söylemen gerekiyor, gerçektende çok güzel bir Türk filmi. Kimi zaman güldüren, kimi zaman düşündüren ve kimi zaman ağlatan bir film. Umut Kurt’un oyunculuğunu çok beğeniyorum ve onu hep böyle güzel yerlerde görmeyi istiyorum, başarılar diliyorum.

    5. Filmi izledim, gerçekten çok güzeldi. Gülendam’ın babasından tokat yediği halde bile gece kalkıp babasının ellerine ilâç sürmesi beni en çok etkileyen sahne oldu. Gerçekten agladım. Filmin sonu herkesin istediği gibi bitirilmiş, yani beklenen bir son. Bundan sonrada Özgü’nün güzel projelerinin devamını bekliyoruz. Hatırlatmakda fayda var, filmin başındaki kamyon olayı ve cenaze gerçekten harikaydı. İnanın defalarca geri alıp tekrar tekrar izledim. Müzikleri de çok güzel, herkese tavsiye ederiiim.

    6. Umut’un oyunculuğunu çok beğeniyorum. Her rolü kendine yakıştırıyor. Özellikle Hatırla Sevgili’deki rolu çok hoş. Gerçekten çok iyisin Umut.

    7. Yahu öldüm, öldüm; bu ne güzel, bu ne muhteşem, bu ne nacizane bir film. Emeği geçen herkesi tek tek saygıyla selâmlıyorum

    8. Ağlaya ağlaya bir hal oldum. Çok başarılı bir film. Çok teşekkür ederim böyle bir film yaptıkları için, emeği geçen herkese. 🙂

    Yorumlar kapalı.