Acı Tatlı Hayat

Kim Jee Woon’un yönettiği ve Lee Byung – Hun, Kim Young Chul, Shin Mina ile Hwang Jung – Min’in oynadığı Acı Tatlı Hayat (Dalkomhan Insaeng – A Bittersweet Life), 07 Temmuz 2006’da Bir Film dağıtımıyla Eflatun Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Sun – Woo, yeraltı dünyası patronlarından Bay Kang’ın sağ koludur. Kız arkadaşı Hee – Soo, Bay Kang’ın zayıf noktasıdır. Onun sadakatsizliğinden şüphe duyan Kang, Sun – Woo’ya sorunu halletmesini emreder. Sun – Woo, Hee – Soo’yu başkasıyla yakalar fakat onların hayatını bağışlar. Kang kızgındır ve adamlarına Sun – Woo’yu yakalamalarını emreder.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • IMDb
  • Diğer basın bültenlerine haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    42. Antalya Altın Portakal Film Festivali İçin Hazırlanan Basın Bülteni
    Güney Koreli Yönetmen Kim Jee Woon Altın Portakal İzleyicileri ile Buluştu

  • “Acı Tatlı Hayat” üzerine 10 yorum

    1. Ben filmi herkesten önce izleme şansına sahip olan şanslı biriyim. Aşkı, aksiyonu, heyecanı ve belkide en önemlisi yüreği gördüm filmde. Güldüm, heyecanlandım, üzüldüm bazı anlarda. Oynayanların, emekleri olanların, yönetmenin ve bize izleme şansı tanıyanların ellerine, yüreklerine sağlık. Bu film iş yapar…

    2. Bir öğretmen olarak özellikle aksiyonunu, heyecanını çok beğendim. İlginç ve enteresan.

    3. Kurtlar Vadisi‘ni seven, takip eden herkes bu filmi görmeli. Racon kesilen, kafa kesilen sahnelerin olduğu filmde, mafyanın bile aşka olan zaafını (Polat’ın Elif’e olan zaafı gibi) herkes görmeli, bilmeli. Aksiyonu, heyecanı kaçırmayın derim.

    4. Kim demiş bayanlar aksiyon sevmez diye, bütün aksiyon filmleri böyle olsun, bizde eşlerimizle aşk filmine gitmek için kavga etmeyelim, aksiyon filmi seyretmeye birlikte sinemeya gidelim… Böyle başarılı yapımları bizlere kazandırmaya devam etmeniz dileğiyle…

    5. Kaçırılmaması gereken bir film bence. Hem aksiyon hemde duygu çok güzel anlatılmış. İzlediğim zaman çok beğenmiştim, unutamadığım filmlerden biridir. Yeniden gösterime gireceğine çok sevindim. Tekrar izlemek çok keyifli olacak. Herkese gidip izlemelerini tavsiye ediyorum. İyi seyirler.

    6. Kore sinemasının en iyi yönetmenlerinden biri olan Kim Jee’nin en iyi filmlerinden birisi bence. Lee Byung’ı da ilerleyen günlerde daha çok filmde göreceğimizi düşünüyorum.

    7. Medya yayın gurubunda olumlu eleştirilerle bu kadar ön plânda olması, filmin dikkat çekici yönüydü benim için. Kendini kanıtlama çabasındaki Kore sinemasının en başarılı filmi olarak lânse edilmesi beni sinemada bu filmi izlemem konusunda kışkırttı. Abartarak hemen Cuma sabahı 11.00’deki ilk seansına gittim ve sonuç mükemmel. Tüm sinemaseverlere tavsiye edebileceğim bir film, sıkılmadan aksiyon, duygu, şiddet karmaşasını bu kadar estetik bir şekilde beyazperdeye yansıtılması bence olağanüstü başarılı.

    8. Dün izledim. Kan, hız, intikam, fakat duygusalık ön plâna çıkmış; O’nu öldürtmek isteyen patronuna hâlâ sadık. İlginç konusu var. Bir kadının neler yapabileceğini görmek isteyen bu filmi izlesin.

    9. Gerçekten güzel bir film olmuş. Zaten doğu sinemasını oldum olası severdim. Ama genelde aksiyon çok fazla ön plânda olurdu bu tür filmlerde. Bu film ise hem aksiyon hem aşkı çok güzel anlatmış. Her türlü duygunun tek bir filmin içinde anlatılıyor olması ciddi anlamda güzel. Farklı konseptlerde filmler izlemektense bu filme gidip hepsini bir arada görmek bence çok daha keyifli. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Mutlaka izlenmesini tavsiye ederim.

    10. Ben şahsen bayan Malen ‘e katılmıyorum! Çünkü bu filmin fragmanı iyi yapılmamış, abartılmış. Neden Güney Kore filmi, American yada Fransız filmi değil. Ucuz maliyet, tutarsa dediler, tutmadı.

    Yorumlar kapalı.