Katılımcı Sayısı Üç Bini Geçen Apple iCan’06 Rekora Koşuyor

Apple IMC tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Türkiye’nin dijital platformda yapılan en önemli ve geniş kapsamlı yarışması Apple iCan’e, katılanların sayısı 3.000’i geçti. Dijital teknolojiyi en yaratıcı şekilde kullanan amatör ya da profesyonel tüm katılımcılara açık olan Apple iCan’06 başvuruları 02 Haziran 2006 tarihinde sona eriyor. Fotoğraf dalında Ara Güler’den, Nihat Odabaşı’na, müzik dalında Sertap Erener’den Mazhar Alanson’a ve film dalında ise Meltem Cumbul’dan Ezel Akay’a kadar yüzden fazla ünlü isimden oluşan jüri üyesi yarışmanın finalistlerini belirleyecek.

  • Basın Bülteni
  • Web Sitesi
  • Yüksek çözünürlüklü afişe haberin devamından üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • “Katılımcı Sayısı Üç Bini Geçen Apple iCan’06 Rekora Koşuyor” üzerine bir yorum

    1. İyi ki katılmamışım, demek o kadar çok katılım oldu. Belki fotoğraflarla katılırım demiştim ama yok, şansım azdır, o kadar insan arasında… Yılların Mac kullanıcısı olarak, jüri üyeliğinizi de tebrik ederim Sadi Bey! İyi çalışmalar.

      Sevgili Zeynep, teşekkür ederim. On parmağında on marifet sözü senin için söylenmiş demek ki. Her dalda kabiliyet sahibisin. Seyahat, edebiyat, müzik, sinema, fotoğraf… bravo doğrusu. Sitendeki fotoğraflar arasına kendi fotoğrafını koymamanı çok güzel bir özellik ve üslûp olarak görüyorum. Bu prensibini bozmamanı isterim. Müdavimlerin senin -nasıl derler- mahcemâline* bakmaktan diğer sanat eserlerinin tadını lâyıkıyla alamadan es geçebilirler. Mutluluk seninle olsun. Sadi Çilingir
      *Ayyüzüne, güzel yüzüne

    Yorumlar kapalı.