Çağan Irmak ve Kâbuslar Evi İmza Günü

Asmalı Konak ve Çemberimde Gül Oya dizileri, Babam ve Oğlum sinema filmi ile büyük takdir toplayan Çağan Irmak, şimdi de korkutuyor. Irmak’ın Takip, Son Dans, Hayal-i Cihan ve Tanıdık Yabancı, adlı ilk dört hikâyesi Kanal D Home Video etiketiyle DVD olarak çıktı. Gördüğü yoğun ilgi üzerine 02 Aralık 2006 Cumartesi günü Beyoğlu D & R’da Çağan Irmak, Hümeyra, Fikret Kuşkan, Yetkin Dikinciler, Okan Yalabık, Bilge Şen, Cihan Okan ve Nergis Çorakçı’nın katılacağı imza günü düzenlendi. Sinemada gösterime girmeyecek olan filmler televizyondan önce ilk kez DVD olarak sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

  • İmza Günü Çağrısı
  • Bölüm Bilgileri
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • “Çağan Irmak ve Kâbuslar Evi İmza Günü” üzerine 2 yorum

    1. Kâbuslar Evi benim etkilendiğim şizofreni hastalığını anlatan mükkemmel bir seri. İsterdimki Ankara’ya da imza gününe gelebilseler. Teşekkürler.

    2. Bu dizi film bana çok şey verdi. İdolümün yerini sağlamlaştırdı. Bursa’da sizinle tanışmamı sağladı. Çağan Irmak, ben sizi seçtim. “Bursa’da zaman” nasıl geçti bilemedim. “Ben severim annemi yurdanur abla, çok severim.” “Haziran’da ölmek zor.” Sabahlara kadar, belki günlerce Çağan Irmak ile konuşsak “çemberi”, hiç usanmam ki! Tekniği bildiğimden değil, hissettiklerimden, gördüklerimden. Sabahlara dek replik okusam : “Büyü, büyüde bugünleri anlat. Kitapların yakıldığı, insanların fikirleriyle suçlandığı günleri…” ÇGO bir sinema filmi olmayı haketmiyormuydu? Sanırım “tam kıvamında bitti” derdi Çağan. “Uzasaydı sıkıntı verebilirdi”. Ya da Yurdanur Eroğlu’nun kitabını Can Yayınevi’nden soran birileri olmuş mudur, diye merak etmiyor da değilim hani. Sahnelerden biri daha: Yıllar sonra Yurdanur’un adadaki evde kitabın arkasına yazılmış notu görmesi. Şöyleydi sanırım: “Bu yazara dikkat edin. O sevgi dolu bir kalbe, kendini sürekli yenileyen bir akla, engellerin üstünden tek tek gelebilecek bir zekâya ve en önemlisi onu hiç kimsenin sevemeyeceği kadar büyük bir aşkla seven bir kocaya sahip! O’nun yazdıklarını iyi okuyun” Böyleydi sevdalar, yaşanan aşklar. Sultan Hanım’ın son nefesi, söyledikleri geçen karınca da unutulmayacak karelerden. Not: Geç yazılmış bir yazı. Umarın okursun Çağan Irmak. Teşekkürler kahraman.

    Yorumlar kapalı.