Altın Portakal Heyecanı Başlıyor, Yarışacak Uzun Metraj Filmler Açıklandı

49 yıllık kesintisiz deneyimiyle Türkiye’nin en köklü film festivali olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin bu yılki program içeriğinin ve festivalde yarışacak filmlerin açıklandığı basın toplantısı 04 Eylül 2012 Salı günü tarihi Pera Palas Oteli’nde yapıldı, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na katılacak filmler açıklandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın şehit cenazeleri nedeniyle katılamadığı toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Rıfkı Aktekin ile festival yürütme kurulu üyeleri katıldılar.

  • Basın Bülteni
  • Festival hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yarışma filmleri listesine ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Ulusal Yarışma Filmleri

    Derin Düşünce (Çağatay Tosun)
    Elveda Katya (Ahmet Sönmez)
    Evdeki Yabancılar (Dilek Keser)
    Güzelliğin On Par’ Etmez (Hüseyin Tabak)
    Hile Yolu (Ersin Kana)
    Küf (Ali Aydın)
    Pazarları Hiç Sevmem (Rezzan Tanyeli)
    Toprağın Çocukları (Ali Adnan Özgür)
    Umut Üzümleri (Tunç Okan)
    Zerre (Erdem Tepegöz)

    Akgün Keskin Sakarya (Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAV Basın Danışmanı) – Göksel Kumsal (Festival Genel Koordinatörü / AKSAV Genel Müdürü) – Mehmet Rıfkı Aktekin (Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri) – Selda AlkorArif Bulut (AKSAV Yönetim Kurulu Başkan Vekili) – Yılmaz AtadenizSümer Tilmaç

    Göksel Kumsal

    Mehmet Rıfkı Aktekin

    Mehmet Rıfkı Aktekin – Göksel Kumsal

    Selda Alkor – Arif Bulut