Yeni Bir Sinema Dergisi: Modern Zamanlar

Modern Zamanlar Sinema Dergisi, 2007 yılının Haziran ayında yayın hayatına başladı. Tuncer Çetinkaya tarafından kaleme alınan çıkış yazılarında ülkemizin sinema kültürüne Akdeniz’den küçük bir katkı koymayı hedeflediklerini belirten dergi çalışanları, Türkiye’nin en önemli sinemasal etkinliklerinden olan Altın Portakal Film Festivali’nin düzenlendiği bir kentte sinema dergisi hazırlamanın önemine vurgu yapıyorlar.
Modern Zamanlar Dergisi iki aylık periyotlar halinde okurla buluşacak. Dergi ekibi, Türsak’ın katkısıyla hummalı bir çalışma içinde.

  • Basın Bülteni
  • Yüksek çözünürlüklü kapak fotoğraflarına haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Hepsi Birarada

  • “Yeni Bir Sinema Dergisi: Modern Zamanlar” üzerine 5 yorum

    1. Merhaba. Bir sorum oLacakti. Bu dergiye nasıL uLaşabiLiriz acaba? Bir internet sayfasi var mı diye bakınıyorum 1-2 saattir ama hakkında çıkan haberlerden başka birşey bulamadım. İstanbul’da satılıyor mu meselâ? (Ben Viyana’da yaşadığım için bunu kontrol edemiyorum) Veya posta yoluyla elde etmek mümkün müdür acaba? Veya bir telefon numarasını falan bilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

    2. Sevgili Elif, Modern Zamanlar Dergisi Antalya’da bir üniversite tarafından çıkarılıyor. Daha geniş bilgiyi bu haberi sadibey.com’a gönderen Türsak’tan (Medya Sorumlusu: 0212 2445251-Dahili: 138) öğrenebilirsin. Bu sayfaya yazdığın yorumu adı geçen arkadaşa yönlendirdik. Gösterdiğin ilgiye teşekkür ederiz.

    3. sadibey.com çalışanlarına ve tüm sinemaseverlere merhaba,
      Ben, ModernZamanlar Sinema Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Tuncer Çetinkaya…
      Basın bülteninde de belirttiğimiz gibi 2007 yaz ayından itibaren yayın hayatına girmiş bir dergiyiz. Üçüncü sayımız Altın Portakal 2007, TÜRSAK’ın katkılarıyla geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dergimiz Antalya çıkışlı olmakla birlikte üç büyük kentteki büyük kitabevlerinde satışa sunuldu. Ayrıntılı bilgiyi yakında faaliyete geçecek http://www.modernzamanlar.net adresinden takip edebilirsiniz.
      Küçük bir düzeltme: Bir üniversite dergisi değiliz, aramızda Akdeniz Üniversitesi akademik kadrosunun da bulunduğu geniş bir yazar kadromuz var. (Veysel Atayman, Mustafa Açan, Mustafa Sözen, Hasan Aslan, Özlem Elgün, Ahmet Açan, Atila Sarıcıoğlu vd.)
      Ayrıca düşünceleriniz için m_zamanlar@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
      Başarılar…

    4. Merhaba, mümkün oLduğunca çabuk yanıt verebiLdiğiniz için ve dahi biLgiLendirme için çok teşekkürLer. Tüm sadibey.com takipçiLerine ve çaLışanLarına baçarıLar diLerim. ELif.

    5. Selam Dostlarım!… Sanırım uzun zamandır aradığım hayali buldum. Kutlarım. Sevgili Atila Sarıcıoğlu, yazınızdaki süzgeç harika. Derginizi ödemeli gönderebilir misiniz? Selam… Bin selam… Yaşanılası güzel günlere…

    Yorumlar kapalı.