Kars’ta Gezici Festival’e Büyük İlgi Sürüyor

Ankara Sinema Derneği ve Kars Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Altın Kaz Uluslararası Film Yarışması ve Gezici Festival çerçevesinde Kars’a adeta kar yerine ünlü yağıyor. Sinema sanatçılarımıza halk tarafından büyük ilgi gösteriliyor. İlk günlerinde Cem Yılmaz’ın gelişiyle şenlenen Kars’ta Tarık Akan, Şener Şen, Uğur Yücel, Olgun Şimşek ve Kenan İmirzalıoğlu da büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı. Kapanış filmi olarak gösterilecek Yumurta’nın başrol oyuncusu Nejat İşler de serhat şehrimize geldi.

  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    sadibey.com Kars’ta Sanatçılarla

    Kenan İmirzalıoğlu (Sarıkamış Çamkar Otel’de)

    Olgun Şimşek (Sarıkamış Toprak Otel’de)

    Şener Şen (Sarıkamış Çamkar Otel’de)

    Tarık Akan (Kars Sim-Er Otel’de)

    Uğur Yücel (Sarıkamış Çamkar Otel’de)

  • “Kars’ta Gezici Festival’e Büyük İlgi Sürüyor” üzerine 2 yorum

    1. Ben Uğur abinin tüm filmlerini ve kendisini severek izlerim ama Alacakaranlık’ın yerini hiçbir dizi tutamaz. Uğur abiyi yeni projelerde görmek ister, başına gelenlerden dolayı üzgün olduğumuzu belirtiriz. – Number One Tahir Kemal Bozoğlu.

    2. Uğur abi sitenizde Kars’a da yer verdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. İçtenliğiniz öyle yansıyorki gözlerinize, sizi çok seviyorum. Bir gün sizinle sohbet etmek, belki çok zor olsada inanın çok istiyorum. Çalışmalarınız gerçekten takdire değer. Özellikle Canım Ailem dizisiyle gönüllerde eşsiz bir yer edindiniz. Uğur abi, umarım bu yazdıklarımı okursun. Uzak bir yerden, Şehr-i Kars’tan sevgilerle. Seni çok seviyoruz.

    Yorumlar kapalı.