Türsak Vakfı’ın Basın Açıklaması

44. Antalya Film Festivali’nin son günü meydana gelen olaylarla ilgili olarak Türsak Vakfı açıklama yaptı, vakfın açıklaması şöyle:
TÜRSAK VAKFI’NIN BASIN AÇIKLAMASIDIR…
TÜRSAK Vakfı’nın AKSAV işbirliğiyle düzenlediği ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’nin tanıtımı açısından yarattığı ilgiyle dünyada da önemli bir “marka” haline gelen “ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ”nin, Devletin resmi üst düzey katılımıyla gerçekleşen görkemli “ÖDÜL GECESİ”, bugün çıkan haberlerle gölgelenmek istenmiştir. Altın Portakal Film Festivali’nin basın danışmanlığını yapmak üzere görevlendirilmiş olan Birand Yapım’ın basın danışmanlık şirketi Bir TV’nin ortağı ve Genel Müdürü Sayın Nimet Demir tarafından -amaçlı olarak ödül töreni gecesi beklenerek- Festival Başkanı hedef alınarak basına yapılan açıklamaların “Festival Başkanı üzerinden” Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Altın Portakal Film Festivali’ne zarar verme amacıyla yapıldığı anlaşılmıştır. Bu nedenle söz konusu “yalan, yanlı ve asılsız” haberlerin sahibi Sayın Nimet Demir’e ve “açıklamaları” kaynağına inmeden haber yapan, başta festival organizasyonunun da bizzat içinde bulunan Alin Taşçıyan olmak üzere Rahşan Gülşan hakkında Vakfımız maddi ve manevi hukuki haklarını arayacaktır. Bilgilerinize sunarız.

“Türsak Vakfı’ın Basın Açıklaması” üzerine bir yorum

  1. Rahşan’ı sevmeyenler bu habere çok sevinecek… Zaten o festivalde ne işi vardı hâlâ anlamadık, havuz başında dolanıp durdu.

Yorumlar kapalı.