Metin Demirhan Bitkisel Hayatta

Sinema yazarı ve araştırmacısı, kısa film yönetmeni Metin Demirhan geçirdiği ağır beyin kanaması sonrasında bitkisel hayata girdi. Giovanni Scognamillo ile birlikte hazırladığı Fantastik Türk Sineması adlı kitabın da yazarı olan Metin Demirhan Fantastik Sinema ve Maske & Yumruk adlı internet sitelerinden de sinemaseverlere farklı bilgiler aktarmaktaydı. Sevgili Metin’e acil şifalar diliyor ve biran önce sıhhatine kavuşarak yeniden aramıza dönmesini bekliyoruz. (Fotoğraf: Ali Murat Güven – Metin Demirhan)

  • Ali Murat Güven’in Metin Demirhan hakkındaki yazısı için tıklayınız.
  • Fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Ali Murat Güven – Metin Demirhan

    Fantastik Türk Sineması

  • “Metin Demirhan Bitkisel Hayatta” üzerine 2 yorum

    1. Sevgili Metin Demirhan’ın geçirdiği çok zor günleri yakın bir zamanda biz de yaşadık ailemizde. Ama geri döndürdük babamızı. Eminim ki O da dönecek. Çok eski zamanlarda öğrenciyken tanışmıştım ilginç insanla. Tesadüfen öğrendiğimde de çok üzüldüm. Umarım kötü birşey olmamıştır ve Allah O’na ve ailesine yardım eder. İyileşir, zor günler geride kalır.

    2. Metin Demirhan şu anda yoğun bakımda, bilinci kapalı şekilde uyumaya devam ediyor. Bu gün 15. gün. Ben hastaneye her gün gidiyorum. Bitkisel hayatta olup olmadığı ya da beyninin ne kadar zarar gördüğü konusunda hiçbir doktor yorum yapmadı. Bilinci açılmadan kimse bir şey söyleyemiyor. İyileşme süreci konusunda da tahmin yürütülemiyor. Yapabildiğimiz tek şey beklemek, igilenenlerin bilgisine. Metin Demirhan’ın durumunda herhangi bir iyiye gidiş yok. Bir takım sözler dolaşıyor, elini oynattı, nefesi hızlandı vb. böyle bir şey olmadı. Ben sürekli hastanedeyim, doktorlarıyla her gün görüşüyorum, durumu hâlâ çok ciddi; yoğun bakımda, bilinci kapalı. Doktorların tek söyleyebildiği: Her şey olabilir.

    Yorumlar kapalı.