Masum Kadınlar

İrfan Tözüm’ün yönettiği ve Hande Ataizi ile Pelin Batu’nun oynadığı Masum Kadınlar, önümüzdeki aylarda Best Line Pictures dağıtımıyla Muhteşem Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar’ın, hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor film. Temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, kardeşini bulamaz. Çaldığı her kapıda, karşılaştığı erkeklerin doyurulamaz kadın arzusu, O’nu hayat kadınlığına kadar sürükler. Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur.

“Masum Kadınlar” üzerine bir yorum

  1. Hande Ataizi’nin Masum Kadınlar filminde oynamasını çok istiyorum, çünkü Hande ablam Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biridir. Cem Davran’la bu dizide çok güzel bir ikili oluştururlar inşallah. Canım Hande ablacığım seni çoook ama çoook seviyorum. İnşallah bu dizide ödül alırsın. Başarılarının devamını diliyorum. Seni çoook öpüyorum ve seni çoook ama çoook seviyorum. İnşallah bir gün yanına geleceğim. Seni canından kanından çok seven hayranın Ayşe Soylu. Kendine iyi bak. Seni çok özlüyorum ve seviyorummm.

Yorumlar kapalı.