Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi

Tim Burton’ın yönettiği ve Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman ile Timothy Spall’in oynadığı Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street), 15 Şubat 2008′de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Christopher Bond’un oyununa dayanan orijinal Sweeney Todd, 1979 yılında Broadway’de gösterime girdi ve 8 dalda Tony Ödülü kazandı. Bunlardan biri de En İyi Müzik dalındaydı. Gösterinin komedi, drama ve korku unsurları Sondheim’ın film müziğini andıran çalışmalarıyla bütünlendi. Dünyada yüzlerce kez sahnelenen müzikal son olarak New York tiyatro izleyicisiyle buluştu.

“Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi” üzerine 2 yorum

  1. Bu film tabiki müthiş olacak çünkü Johnny oynuyor. O bir filmde oynayacak ve film güzel olmayacak, bence bu dünyadaki en imkânsız şey olurdu. Her başarılı rolü gibi bundada başarılı olacak, eee ne de olsa o Johnny.

  2. Filmi izlemeden önce bu filmin bir Tim Burton filmi olduğunu hatırlamanız gerekiyor. (Ölü Gelin’i izlemiş miydiniz?) Filmde görüntüler ve oyunculuk gerçekten çok etkileyici. Ancak bir gerilim filmini müzikal olarak izlemek oldukça sıradışı bir durum. Tiplemeler, şarkılar bana hep Ölü Gelin’i hatırlattı doğrusu. Bu bakışla bakarak izleyin. Daha çok keyif alacaksınız.

Yorumlar kapalı.