Total Film Dergisi Ağustos Sayısı Çıktı

Total Film Dergisi’nin Ağustos sayısında, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (Harry Potter and the Order of the Phoenix) geniş şekilde tanıtılıyor. Fantastik 4: Gümüş Sörfçü’nün Yükselişi (Fantastic Four 2: Rise of The Silver Surfer), Marlon Brando, Ratatouille (Ratatuy) ve Ridley Scott’un incelendiği dergi bu sayısında Harry Potter afişi ve Çıkartma Albümü ile Ridley Scott’un Cennet’in Krallığı (Kingdom of Heaven) filminin DVD.sini okurlarına hediye ediyor.

“Total Film Dergisi Ağustos Sayısı Çıktı” üzerine 5 yorum

  1. Ben bir Harry hayranı olduğum için Harry hakkında çıkan şeyler yalan olmadıkça bayılırım. Onun için bu dergi çoook güzel!

  2. Ben tam bir Harry Potter hastasıyım. Onunla ilgili olan bütün dergileri alıyorum. Onunla tanışmak en büyük hayalim. Bütün filmlerini her gösterildiğinde kaçırmıyorum. Bencede bu dergi kaçmaz. 🙂

  3. Tam Harry hastası olmasam da filmine ve özellikle kitabına bayılıyorum. Dergi gerçekten ona bayılanlar için sanırım tam bir fırsat!

  4. Tam bir Harry Potter hastasıyım. Yeni çıkan filmi süperdi. Sanki bir hazine gibi tüm arşivini saklıyorum. Onun o gözlerine bayılıyorum.

Yorumlar kapalı.