4. Adalar Kısa Film Yarışması


Adalar Kültür Derneği ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema – TV Merkezi işbirliğiyle 4. Adalar Kısa Film Yarışması düzenleniyor. Yarışmada, amatör sinemacıların ve sinema öğrencilerinin üretime teşvik edilmesi, ödüllerle desteklenmesi, Adalar’ın kültür ve sanat yaşamının zenginleştirilmesi ve Adalar ile ilgili bir görüntü arşivi oluşturulması amaçlanıyor. Tüm amatör sinemacılara ve sinema öğrencilerine açık olan yarışma İstanbul Adalar’ında Yaşam konulu kurmaca ve belgesel filmler arasında yapılacak. Yarışmanın son müracaat tarihi 31 Temmuz olarak belirlendi.

“4. Adalar Kısa Film Yarışması” üzerine 2 yorum

  1. Bende katılıyorum bu yarışmaya. Senaryomuz ve ekibimiz çok kuvvetli. Şimdiden herkese başarılar. Yalnız daha aktif ve görülebilir bir reklam yapılabilir. Pek kimse bilmiyor bu yarışmayı. İnşallah bir tek ben katılmıyorumdur.

  2. Arkadaşlar, Adalar Kısa Film Yarışması bu yıl 5. yılını dolduruyor. Yolu Adalardan geçen herkesin haberdar olmaması mümkün değil bu yarışmadan. Ayrıca yarışmamıza Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema TV Merkezi de önemli bir destek veriyor. Dolayısıyla pek fazla duyurusu yapılmıyor diye düşünmüyoruz. Sinema öğrencileri arasında bilindiği kanısındayız. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet edip, katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Mahmure Vaizoğlu, Adalar Kısa Film Yarışması Koordinatörü

Yorumlar kapalı.