Sinemamızın Usta Aktörlerinden Salih Tozan’a Saygı

Beşiktaş Belediyesi Kültür Sanat Platformu’nun yeni dönem etkinliği Yılmaz Atadeniz’in çektiği Salih Tozan Belgeseli’nin galasıyla sürüyor. Levent’teki Onat Kutlar Sinema Salonu’nda Faruk Şüyün’ün hazırlayıp yönettiği etkinlik 14 Nisan 2007 Cumartesi günü saat 16:30’da düzenlenecek. Belgesel gösteriminin ardından Ertem Göreç, Fikret Hakan, İhsan Devrim, Muhterem Nur, Nedret Güvenç, Savaş Dinçel, Sırrı Gültekin, Ülkü Erakalın, Zafer Önen, Salih Tozan’ın oğlu Ceyhun Selahattin Tozan, kızı Ece Tozan ve torunları, sanatçıyla ilgili anılarını seyircilerle paylaşacak.

“Sinemamızın Usta Aktörlerinden Salih Tozan’a Saygı” üzerine 2 yorum

  1. Salih Tozan’ın yeğenleri oluyoruz. Belgesel filmine nasıl sahip olabiliriz. Kardeşim Rüya Gümüşata ile çevirdiği Kırık Çanaklar filmine de nasıl ulaşabiliriz. Aydınlatabilirseniz mutlu olurum. Saygılarımla.

  2. Volkan Bey,
    Salih Tozan Belgeseli’nin yapımcısı ve yönetmeni Yılmaz Atadeniz halen SESAM (Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği) Başkanıdır. Kendisi hemen hergün “Ergenekon Cad, No: 10, Ahmetbey Plaza, K: 5, 6, 7, 8, Harbiye, Şişli, 34367, İstanbul” adresindeki SESAM’a uğrar. Çok yardımsever ve her zaman, her işi çözmeye meyilli bir büyüğümüzdür, size filmin bir kopyasını verecektir. Kırık Çanaklar filmini ise bir ihtimal “Burhaniye Mah, Beybostanı Sok, No: 35/2, Beylerbeyi, 34676, İstanbul. Tel: 0212 3233755” adresindeki Fanatik Video’dan bulabilirsiniz.

Yorumlar kapalı.