2. Kara Kare Film Günleri

Türk Musevi Cemaati Sinema Grubu tarafından düzenlenen Kara Kare Film Günleri, 15 – 21 Nisan 2007 tarihleri arasında Maçka Cinebonus G-Mall’da yapılacak. Film günlerinde, Karanlığa Işık Tutan Filmler teması ile II. Dünya Savaşı ve Nazi Soykırımı hakkındaki filmler gösterime girecek. Kara Kare Film Günleri çerçevesinde, aralarında Kara Kitap (Black Book), İyi Akşamlar Bay Wallenberg (Good Evening Mr. Wallenberg), Yenilmez Adam (Invincible), Hatıra (Memoria), Annemin Cesareti (My Mother’s Courage), Ataşlar (Paperclips), Gün Işığı (Sunshine)’in de bulunduğu filmler gösterilecek.

Gösterilecek Filmler

Afiş

“2. Kara Kare Film Günleri” üzerine 2 yorum

  1. Bize sinemaya sevdiren sizin gibi büyüklerimiz oldu. Sizin sayenizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman kendi yorumlarımız olsa da diğer sitelerin haberlerinden de yararlanıyorum. Özellikle sizin sitenizi çok beğeniyorum, her gün mutlaka giriyorum, bakıyorum. Aslında izniniz olursa blogumdan size link koymak isterdim, çünkü gerçekten herkes bilmeli sitenizi. Bir sinema öğrencisi için güncel bilgileri bulabileceği çok faydalı bir site. Emeğinize, yüreğinize sağlık.

  2. Sevgili Apsarno, sitemizin amacı sinemaseverlere yararlı ve faydalı olmak. Öğrencilerin de faydalanması memnuniyetimizi arttırır. Blogundan tabiki link verebilirsin, memnun oluruz. Başarılar seninle olsun.

Yorumlar kapalı.