Mutluluk (Yönetmen: Abdullah Oğuz)

Abdullah Oğuz’un yönettiği ve Talat Bulut, Özgü Namal, Murat Han ile Lale Mansur’un oynadığı Mutluluk, 16 Mart 2007’de Kenda Film dağıtımıyla ANS Productions tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, Meryem’in perişan ve baygın halde, bir göl kenarında bulunmasıyla başlar. Ailesi kızlarının bir namussuzluk yaptığını düşünerek töre gereği öldürülmesine karar verir. Öldürme görevi ise yakın akrabası Cemal’e verilir. Çıktıkları ölüm yolculuğunda, Meryem ve Cemal’in yolları, Profesör İrfan Kurudal’la kesişir. Bu karşılaşma üçünün de kaderlerini değiştirecek mutluluğa doğru bir yolculuğun başlangıcı olur.

“Mutluluk (Yönetmen: Abdullah Oğuz)” üzerine bir yorum

  1. Mutluluk filmi ile ilgili ilk yorumu ben yapmak istedim. Romana bayılmıştım ve film vizyona girdikten sonra çok eminim ki gelmiş geçmiş en büyük Türk filmi olacak. Güzel bir fragmanı var ve böyle bir konun şimdiye kadar işlenmediği için yurtdışında çok büyük başarı kazanacağını düşünüyorum. Abdullah Oğuz ve Zülfü Livaneli’yi tebrik ederim. Çok güzel, çok. Zülfü Livaneli izleyince ağlamış. Kim izlersede anlata anlata bitiremiyormuş. Merakla bekliyoruz, reklâma gerek yok. Konuşanları duyunca herkes gider diye düşünüyorum.

Yorumlar kapalı.