Erman Film Uzun Metraj Film Projeleri Bekliyor

Türk sinemasının önemli yapımcılarından Hürrem Erman tarafından 1940’lı yıllarda kurulan Erman Film, sinemada üstlendiği misyon nedeniyle, bu yıldan itibaren uzun metraj film yapmak isteyen sinemacıların projelerini değerlendirecek. Bugün Hürrem Erman’ın oğulları Fuat ve Nail Erman tarafından yönetilen şirket, film ithalâtının yanı sıra uzun metraj sinema projelerine de imza atmayı düşünüyor. Erman Film ile sinopsis üzerine görüşmek için (0212) 2443202 no.lu telefondan randevu alınabilir.

“Erman Film Uzun Metraj Film Projeleri Bekliyor” üzerine 6 yorum

  1. Selamlar. Erman Film, benim sizden bir isteğim var. Cüneyt Arkın’ın 1972 yapımı Alın Yazısı filmini bulamıyorum. Nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.

  2. Efendim, 1964 yapımı Vurun Kahpeye filmini nereden temin edebilirim. Bu film benim ilçem olan Bursa Mustafakemalpaşa’da çevrilmiş. Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. Ben o zaman 2 yaşındaymışım. Saygılarımla.

  3. Ben Dursun Yavi, İstanbul Kâğıthane’den. Daha önce ANS Stüdyoları’nda nakliyecilik yapmaktaydım. Benim amacım bir projeyi hayata geçirmek ve onu film yapıp halka arz etmek. Projem birbirlerini deli gibi seven bir çift ve sonrasında bu çiftlerden erkek olanının kazada ölmesi ve eşinin bu acıya dayanamayıp kocasını mezarından çıkartarak kocasını bir robot haline gelmesini sağlaması ve o robotla hayatının geri kalanını yaşaması. Ben bu projenin sanoryosunu yazmak istiyorum. Sizlerin onayınızı ve size sunduğum bu projenin değerlendirilmesini arz ediyorum ve yanıtınızı bekliyorum. Saygılarımla. Dursun Yavi.

  4. Bedri Beyin sözünü ettiği hemşehrimiz Orhan Aksoy’un yönetmenliğini yaptığı ve öğrenci olarak rol aldığım (o zamanlar 8 yaşlarında filândım) Vurun Kahpeye filmini ben de elde edip seyretmek, o günlere bir zaman yolculuğu yapmak isterdim.

  5. Erman Film, Lütfi Ömer Akad, Orhan Aksoy ve Halit Refiğ yönetiminde yapımını gerçekleştirdiği 3 ayrı Vurun Kahpeye filmini takım halinde 2011 yılının 2. yarısında DVD olarak satışa çıkarmıştır.

  6. Bu DVD’yi nasıl ve nereden temin edebilirim. Bu DVD’yi İzmir’de temin edebileceğim yerin adresini yazarsanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

Yorumlar kapalı.