Barda’nın Çekimleri Başladı

Serdar Akar, senaryosunu kendisinin yazdığı yeni filmi Barda’nın çekimlerine 17 Haziran’da başlandı, çekim süresi 15 gün olarak plânlandı. Barda’nın gösterim tarihi Aralık 2006 olarak düşünülüyor. Çekimler Beykoz’da eski Sümerbank Ayakkabı Fabrikası’nda kurulan bir plâtoda yapılıyor. Filmin oyuncuları arasında, Nejat İşler, Doğu Alpan, Melis Birkan, Burak Altay, Meltem Parlak, Nergis Öztürk, Salih Bademci, Serdar Orçin, Şamil Kafkas, Sezen Aray, Erdal Beşikçioğlu, Hakan Boyav, İsmail İncekara, Şebnem Köstem ve Eray Özbal gibi oyuncular bulunuyor.

  • Basın Bülteni
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Burak Altay / Doğu Alphan

    Eray Özbal / Erdal Beşikçioğlu

    Hakan Boyav / Melis Birkan

    Meltem Parlak / Nejat İşler

    Nergis Öztürk / Salih Bademci

    Serdar Akar / Serdar Orçin

    Sezen Aray / Şamil Kafkas

    “Barda’nın Çekimleri Başladı” üzerine 111 yorum

    1. Acayip iyi bir iş geliyor haberiniz olsun. Merakla bekleyiniz, iştahınız kabarsın.

    2. Merhaba. Başta yönetmen olmak üzere bütün oyuncuları kutluyorum. Ve merakla bekliyorum. Yeni yüzler (kızlarımız) çok muhteşem. Hele ki, araların da biri var. O, benim için İpek Kız, Meltem Parlak. Bu işi tamamen tutkuları doğrultusunda yapıyor. Psikoloji oku, yurt dışında master yap, gel burada eğitiminin mesleğinle değilde oyunculuk‘la uğraş! Bu tutku değil de nedir? Ama, oyunculuk konusunda da yavaştan, yavaştan çok bilinçli ve eğitimli tabir-i caizse backraund‘lu geliyor, ezbere değil. Yıllardır kendini yetiştiriyor. Seni merakla bekliyorum İpek Kız. Yıldızın kısa zaman da parlasın Meltem Parlak, çünkü, sen bunu hakediyorsun.

    3. İyi geceler herkese, evet film çekimleri mükemmel gitti. Bende figüran olarak Barda‘nın içinde rol aldım ama çekimler, herşey bitti fakat paralarımızı alamadık. Önemli değil ama koskoca SerdarAkar gibi bir abimiz neden böyle yaptı anlamıyorum.

    4. Bence Nejat İşler’in oynadığı her film yada dizi süperdir. İleride dünya çapında bir oyuncu olacağına eminim.

    5. Bence film süper olacak! Nergis Öztürk’ün oyunculuğunu çok beğeniyorum. Çok güzel bir kız, yapımcılar bu kızı kaçırmamalı.

    6. Çırak rolüyle ekibin gönlünde taht kuran ve hâttâ Çırağın Sarayı adlı futbol takımına ismini veren yetenekli insan, gönül adamı Volga Sorgu‘ya da değinmek geldi içimden arkadaşı olarak.

    7. Çapkın‘dan tanıdığım Melis Birkan’ın bu filmde rol aldığını öğrenince amcamın çalıştığı sinemaya şimdiden tembihledim. Bu film Uşak’a gelince yerim hazır. 😀 Melis Birkan bence keşfedilmemiş bir yıldız adayı. Yapımcılar bu kızı görmeliler.

    8. Bırakalım Melis’i filân da Sezen Aray, Allah Allah diye geliyor; herkes icin hayırlısı olsun.

    9. Merhaba arkadaşlar. Ben Gebze’den Ekrem, bu filmde bende figüran olarak rol aldım. Evet filmin çekimleri ve senaryo gerçekten çok iyi. Film büyük ihtimalle 8 Aralık’da vizyonda olacak. Türkiye’ye yeni yüzler geliyor, haydi hayırlısı. Herşey için teşekkürler Sayın hocamız Serdar Akar…

    10. Bende bu filmin oyuncu görüşmelerine katılmıştım, Masum Film’de. Ne kadar profesyonel bir ekiple çalıştıkları oradan belliydi. Velhan Hanımın dedikleri gibi yaptılar; olumlu yada olumsuz mutlaka geri döndüler. Çok başarılı olacağına inanıyorum.

    11. Meltem Parlak. O’nu Hatırla Sevgili’de izliyorum. Sevimli ve sıcacık bir karakter. Barda’daki performansını merakla bekliyorum.

    12. Umarım iyi bir film olur. Türk Sineması için böyle başarılı filmler gerekli. Ayrıca Burak Altay çok başarılı ve Erzurum Devlet Tiyatrosundan da gördüğümüz, konuştuğumuz kadarıyla çok mütevazi biri. Onu çok seviyorum.

    13. Ben Mimar Sinan sinema-TV öğrencisiyim. Serdar Hoca ve Mehmet Hoca bir şeyler yaptıysa mutlaka güzeldir ve oyuncular süper. Bu film süper olacak.

    14. Nejat İşler’e hayranlığım yıllardır sürüyor. O’nun yer aldığı her yapıt süperdir, izleyeceğime emin olabilirsiniz. O’nu çok seviyorum, O’nu projesine alan yapımcıları da.

    15. Erdal Beşikçioğlu’nun ve Serdar Akar’ın adını duyduğum andan beri filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Erdal Beşikçioğlu gibi muhteşem bir oyuncuyu bu tür farklı bir yapımda görmek çok zevkli olacak. Yapımda yer alan diğer oyuncularda iyi. Çok başarılı bir film olacağına eminim. 🙂

    16. Bütün oyuncular çok başarılı. Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Ama Erdal abiyi daha yakından takip ediyorum. Hepsine başarılar dilerim.

    17. Sezen Aray’ın oynayacağı bu filmi sabırsızla bekliyorum. Tüm oynayanlara başarılar diliyorum, özellikle Sezen’imi başarılarından dolayı öpüyorum.

    18. Sezen, ben Gül ablan msn adresim var; benimle görüşmek istiyorsan vereyim: gul_aray@hotmail.com Kendine iyi bak, başarılar sana. Yarın saat 15:00’e doğru açarım tamam mı Sezen. Hadi seni yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. : -)

    19. Drama yeteneğinden neredeyse “kendim” kadar emin olduğum sevgili Sezen Aray’ın böyle bir filmde ne yaptığını görmek için sabırsızlanıyorum.

    20. Hangisine başarılı diyorsunuz ki sizler? Başarılı olan nedir? Türkiye’de bu kadar vahşet ve terör yaşanırken, insanlara nasıl faydalı olabiliriz diye düşünüp de bir film çekemediniz mi? Fragmanınızı izledim, hiç hoş görüntüler değildi. Hergün gazetelerde okuyup psikolojimizin bozulduğu haberlerini görmekten, kan görmekten artık midemiz bulanıyor. Kendinize gelin artık, uyanın.
      Kendi filminizde oynattığınız karakterler bile bugünki Hürriyet Gazetesi’ndeki açıklamalarında bir çok şeyi anlatmışlar. Kendi ağızlarından okudum gazeteyi, bir kez daha düşüncelerimin doğruluğuna inandım. Ayrıca fragmanın Habertürk sitesinde aldığı yorumlarla da düşüncem sabitlendi.
      Bir diyalog: Sezen Aray (23): Otobüste fordçulara çok denk geldim. Kim tacize uğramadığını söylüyorsa yalan söylüyor demiş. Nerden biliyorsun? Herkes kendi adına konuşsun. Filmde oynayan 4 kız, karakterlerin hepsinin psikolojisini bozduğunu açık şekilde belirtmiş. Şahsım adına filme paramı verip izlemeyeceğim, zaman kaybı. Teşekkürler.

    21. Yönetmenler ve yapımcılar ne zaman emek harcanan senaryolara film çekecekler çok merak ediyorum. Bu sadece kolaya kaçmak! Yani şiddet ve seks. Psikolojik gerilimler, dramlar veya biyografiler varken bu iğrenç sahneler midemi bulandırdı. Ve ayrıca çok Amerikanvari. Özgün olmayan hiçbirşey gerçek başarıyı yakalayamaz!

    22. Türk sinemasına bir beden büyük filmler çeken Serdar Akar’ın adını duyduğumda herşey bitiyor benim için (Kurtlar Vadisi hariç). Aslında Serdar Akar sevenler için de asıl korku burada başlıyor. Gelişmiş bir Türk filmi gören izleyiciler (aslında bu izleyicilerin gittiği çoğu film Mehmet Ali Erbil filmleridir) şapşala dönüyor ve filmden birşey anlamıyor, sonrada film kötüleniyor; filmin değeri ise ancak ödüllerle belli oluyor. Bütün bunlardan sonra tek temennimiz şapşal ağa dizileriyle, hep zenginlerin başrolde olduğu dizileri izleyenlerin bu filmi anlayıp Türk filminin iyilik derecesini yükseltirler. Bu arada oyuncularda harika. Sır Çocukları’ndaki performanslarıyla aklımda iz bırakan oyuncular ve oyunculuğunu çok beğendiğim Nergis Öztürk de filmde rol alıyor.

    23. Bu film insanda rahatsızlık ve tiksinti duygusu uyandırıyor. Oyuncuları sükse yaratıp reklâm yapmaya çalışıyor. Nejat İşler ve Serdar Orçin sevimsiz oyun veriyor. Yönetmen de şiddeti ve seksi temel alarak rant sağlamaya çalışmış.

    24. Peki ne gereği var, Zeynep, Şebnem; şöyle de düşünebiliriz, gerçekten kaçmaktansa onunla yüzleşmek gerekiyor.

    25. Melis Birkan, hayatımın aşkı. Dünyanın gelmiş geçmiş en tatlı, en şeker, en güzel kadını, oyunculuğu da harika. Muhteşem birşey. Seni Seviyorum Melis…

    26. Vallahi adım kadar eminim ki. “Ne gereği var” nickli, bu dünyada hiç bir gereği olmayan insanımsı yaratık ilk günden o filmi izleyecek. Kendini daha izlememiş olduğu bir film için sadece fragmanı izleyerek bu kadar doldurabilmişse filmi ilk günden izleyecektir. Burası bir sinema portalı. Filmi eleştirin lütfen, fragmanı değil. Anlaşılan çok sabırsızlanıyorsunuz ama bekleyin, az kaldı. İzleyin, sonra eleştirin. İster yerin, ister övün ama kaale alınmak için filmi izleyin.

    27. Türkiye’deki bazı insanlarımız eleştiri yapmayı beceremiyorlar. Ne diyelim artık biz bu filmin çok seyircili ve başarılı olacağına inanıyoruz. Hele de Sezen Aray. Çok sevilen bir oyuncu olabileceğine adım gibi eminim. Bütün oyunculara özelikle Sezen’e başarılar. 🙂 S. Ç. S. Sezen.

    28. Oyunculuğun ve oynadığın dizilerinle büyük başarılar kazanacağına, geleceğin iyi bir oyuncusu olacağına inanıyor, seni takdir ediyorum. Filmin değerini bilmeyenler böyle saçma sapan yorumlarla bu siteye girmesinler. Destek olarak bizler, sizlerin her zaman arkadızdayız. Bizler daima varız, sizler başarılı oyuncularsınız. Bu oynadığınız filmleri desteklemeyip küçümseyenler çok biliyorlarsa çıksınlar sahneye, kendileri oynasınlar. Seni seven ablan Meliha. Başarılar.

    29. вєη вαктıм∂α вαzı кişiℓєя кαƒαℓαяıηα göяє ∂єğiℓ∂є içℓєяiη∂єη gєℓмєує¢єк вiя şєкiℓ∂є уαzıуσяℓαя. ηє ∂iуєℓiм вiz ѕizℓєяiη тüмüηє вαşαяıℓαя ∂iℓєяiz νє вiя∂є Ne gereği var ηi¢к’ℓi нєя кiмѕє є-мαiℓ α∂яєѕiηi αçıк αçıк уαzѕıη∂α вєη σηα вiя ∂izi ηαѕıℓ σℓυσмυѕ тüякçє вiℓ şєкiℓ∂є αηℓαтαуıм. нєякєѕє кσℓαу gєℓѕiη.

    30. İbrahim Arslan {Gül Aray’ın oğlu} demişki: Ne gereği var ηi¢к’ℓi нєя кiмѕє є-мαiℓ α∂яєѕiηi αçıк αçıк уαzѕıη∂α
      —–
      info@princeofnight.org

    31. Ne gereği var nickli arkadaşımıza katılmasam da bence direk suçlamak doğru değil. Çünkü gerçekten Babam ve Oğlum’ da olduğu gibi filmi anlamadan yorum getirenler olacaktır. Şimdi filme dışardan bakınca yani röportajları okumadan, Serdar Akar’ın film hakkındaki görüşlerini, neden böyle bir film yaptığını, bunun ticari bir film olmadığını anlamadan yorum yapınca gerçekten “Ne gereği var, bıktık şiddet ve alışamadığımız aptal cinsellikten, üstelik Nejat İşler ticari bir isim sayılabilir” şeklinde uzar gider. Önce anlayalım, sonra yorum yapalım, derim. Yoksa Babam ve Oğlum’a gidince sadece ağlayan, bir şey anlamayan çok kişi vardı. Onlar gibi reytingi olacaksa hiç olmasın, sadece tartışılsın.

    32. Bu filme gidiş amacım kaliteli kadrosu ve Sezen Aray’dır. Sadece çikolata reklâmında gördüğüm kız hafızama kazınmıştı, şimdi ise ona daha yakınım.

    33. Bence güzele benziyor. Vizyona girdiğinde gideceğim kesin. Oyuncularda süper. 🙂 🙂 🙂

    34. Sezen Aray gibi mükemmel bir kadının filmini izlememem olmaz. Başarılarının devamını dilerim. Lütfen sizinle konuşabilirsem çok sevinirim.

    35. Beyler, bayanlar bu siteye giripde bu filmi kötü eleştirecekler lütfen yazmasınlar!

    36. Meltem Parlak, Nejat İşler, Nergis Öztürk, Burak Altay ve tabiki Serdar Akar… Bu film izlenir.

    37. Arkadaşlar lütfen önce şunu kafanıza sokun. Bence bu film süper bir film, bazı çıkıklıklar olabilir, çünkü böylesi her filmde olur. İsterseniz oyunculara göz atalım. Melis Birkan: Çapkın’daki performansı 5, Amerikalılar Karadeniz’de 2′deki performansı 5 ve eminim Barda’da da öyledir. Nejat İşler: Sormaya bile gerek yok tabiki 5. Sezen Aray 5. Nergis Öztürk: Hatırla Sevgili, Kızlar Yurdu 5. Meltem Parlak: Ondan iyisi Şam’da. Melis Birkan ve daha sayamadığım bir çok oyuncu… Arkadaşlar bu yaşanmış bir olay. Lütfen bu filmi izleyin. Belki 1997de yaşanan bu gerçek olayın gerçek kahramanları siz olabilirdiniz; bir düşünün.

    38. Canım benim, eminimki harikalar yaratacaksın. Senin yüreğin yeter sevgili Sezen.

    39. Nejat İşler oynuyosa bu film izlenir. O’nun böyle bir filmde oynaması bence çok dikkat çekecek ve ben yarın bu filmi izlemeye gidiyorum. 😀

    40. Selâm. Öncelikle filmi izlemek istiyorum, bunun nedeni ise Melis Birkan’ı çok beğeniyorum. Mümkünse onunla konuşmak isterim.

    41. Filmi dün izledim. Bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum, hâttâ gitmem diye bile düşünmüştüm. Bence bu film son zamanlarda izlediğim en iyi film. Oyunculuklar çok iyi. Mutlaka izleyin derim. Ben çoook ama çok beğendim.

    42. Filmi bugün izledim ve beklediğimden daha fazla beğendim. Arkadaşlarımın kafasının etini yedim bu film için ve buna değdiğini onlarda anladılar. Süper bir film bence, çokda izleyeni olur. Selim karakterini oynayan Nejat İşler harikasın. Ne diyelim ve tabiki Sezen Aray bence ön plânda değildi ama bence güzelliği yetti. Film süper bence.

    43. Filmi izledim ve çok beğendim. En başta Nejat İşler, süperdin. Ve Sezen Aray, seni bu filmde farkettim ilk defa ve hayran kaldım, çok güzelsin. Yönetmeni ve bütün oyuncuları tebrik ediyorum.

    44. Her zaman yanındayım. Her yerde, her koşulda. Seni çok seviyorum. Yolun açık olsun canım kardeşim. (Sezen Aray)

    45. Sevgili Melis abla ve Nejat abi sizleri çok seviyorum. Sizinle msn’de konuşmak istiyorum, bana msn.lerinizi verebilirmisiniz. Sizinle o kadar çok konuşmak istiyorum ki bilemezsiniz. Filminizi çok izledim oysa sizlerle konuşmak isterdim. Ne olur bağlanın. Benim msn’im: kar-tal@gencer.com

    46. Bence 2007’ye damgasını vuracak bir film. Verdiğiniz her kuruşa değer. 2 kez izledim. 🙂 Nejat İşler’in performansı da süperdi.

    47. Film güzeldi. Toplumdaki insanların aslında birbirine yakın olmalarına rağmen zihnen nekadar uzak olduğunu tam anlamıyla göstermiş. Çevremizde ne var görüyoruz ama bilemiyoruz. Öyle değil mi?

    48. Canlarım, filminiz güzel, lâkin sansürsüz olması bizi daha derinden yaralardı. Böylece ömür boyu herkesin hafızasında büyük bir korku oluşur, işte o zaman herkes herkesten korkardı…

    49. Sezen Aray’ın filmine Kocaeli Beşyol’daki kız arkadaşım Çiğdem’e çok benzediği için gittim.

    50. Bence güzel bir filmdir ama galiba şiddet çok varmış, ayrıca 18 yaş üzeriymiş. Cd.sini alıp izleyeceğim. Yeşim Büber için izleyeceğim, hastasıyım, keşke birgün görsem, rolü bardaki kadınmış. O benim Ezom. Esmer Ali, Ezo, sizi çok seviyorum, çok yakışıyorsunuz.

    51. Erdal Beşikçioğlu’nun oyunculuğuna hayranım. Barda filmininde ses getireceğinden eminim. Herkesi tebrik ediyorum.

    52. Herkesi tebrik ediyorum; mükemmel bir film. Erdal Beşikçioğlu’na ayrıca tebrikler; sayın Vali Faruk Yazıcıoğlu olarak başarılarının devamını dilerim.

    53. Tek kelimeyle harika bir film; bunun gibi başka filmlerde gelir umarım.

    54. Sezen Aray, her zaman yanındayım, her yerde, her koşulda. Yolun açık olsun canım kardeşim.

    55. Hakan Boyav!… Kardeşim sesini duymaya hasretim. Başarılarının takipcisiyim. İzmir’de yaşanan maceralarımızın tadı damağımda. Selâmlar ve başarılar dilerim.

    56. Bencede süper bir film olmuş. Türkler için büyük başarı. Filmden çok etkilendim; zaten gerçek yaşamda olmuş bir olayı canladırmışlar. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

    57. Serdar Orçin ve Nejat İşler’in oyunculukları mükemmeldi, sanki gerçek gibi oynadılar. Büyük oyuncular.

    58. Melis Birkan çok güzel oyunculuk yapıyor. Bence Türkiye’nin en güzel bayan oyuncusu. 🙂

    59. İlk kez bir filme gitmekten korkuyorum, çünkü, arkadaşım gitti, kız bir geldi suratı bembeyaz olmuştu. 🙁

    60. Filmi izledik ve çok beğendik.
      İyiki de gitmişim; filmde Doğu Alphan’ı keşfettim. (Gözde) 😀
      Bende Burak Altay ve Hakan Boyav’ın oyunculuklarına hayran kaldım. (Berna)
      Doğu seni çok seviyorum ve seni TV.lerde daha çok görmek istiyorum. Yapımcıların seni es geçeceklerini zannetmiyorum . Bu arada msn adresimi versem eklermisin. 😀 kitty-mitty-rai@hotmail.com (Gözde)
      Burada Serdar Akar’ında hakkını yememek lâzım. Kısaca herkes çok iyiydi. (Gözde – Berna)

    61. Salih! Kesinlikle filme yarın gidiyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İzleyen herkes mükemmel oynadığını söylüyor.

    62. Filme gidemedim ama fragmanı çok güzel, bende gitmek istiyorum. 🙂 Ben Doğu Alphan’a bayılıyorum. Çok yakışıklı, oyunculuğuda çok güzel.

    63. Ben 11 yaşındayım ve filme gidemiyorum. Keşke 18 yaşında olsam. Ben sadece fragmanlarını izleyebiliyorum. Doğu Alphan’a, Melis Birkan’a ve Nergis Öztürk’e bayılıyorum. Hepsini çok seviyorum. Cd.si çıkınca kesin alacağım. İzleyenler bence çok şanslılar.

    64. Ben 16 yaşındayım, sinemada gidemedim ama CD.sini aldım ve izledim. Senaryo, mekân, herşey süper. Oyunculara gelince, Doğu Alphan, kesinlikle süper birşeysin sen. Şöhret Okulu’nu ne diye bitirdiler anlamadım. Melis Birkan çok tatlı ve gerçekten iyi oynamış. 🙂 Tüm oyuncuları başarılı bir film çıkardıkları için tebrik ediyorum, tabi yönetmenide. 🙂

    65. 14 yaşında olduğum için filme gidemedim ama hemen Cd.sini aldım. Sezen’i çok seviyorum, ayrıca Nejat ve Burak Altay çok iyi oyuncular, onlarıda çok beğendim. Film için kötü diyenler bence yanılıyorlar; çok güzelmiş. Hepinizi çok seviyorum.

    66. Ben filmi henüz izlemedim ama en yakın zamanda izleyeceğim. Bu arada Nejat İşler’i çok seviyorum, mümkünse msn adresini yazabilirmisiniz. Ayrıca forewer rock. 😀

    67. Filmden çok etkilendim ve film boyunca karakterlere kızdım. Film biter bitmez sitenize girip yorum yazmak istedim, fakat yazacak şey bulamadım. Yazacağım şeyler nefret dolu sözlerdi. Filmin sonu güzeldi. Hapishaneki olaylar harikaydı, hoşuma gitti. Kötülük yapanların cezasını bulduğuna sevindim. “Bu ülkede kanun yoksa içeride var” deyip böbürlenmedim. “Geberdiğinize çok sevindim…” Bu tür kötülükler yapan kişiler bence yaşamayı hak etmiyor. Film, bildiğim kadarıyla gerçek olaylardan alınmış. 🙁 İnanın çok üzüldüm; çaresizlik böyle birşey olsa gerek. 🙁 Ağladım; beni sinirlendirdiğize göre işinizi iyi yaptınız anlamına gelir. 🙁 🙁 🙁 Çok üzüldüm ama ben.

    68. Selam; Melis ablacığım seni çok seviyorum. Yaşım 14, filmi izleyemiyorum ama Cd.si çıkınca alacağım. Senin tüm dizilerini izledim. Seni çok beğeniyorum canım ablam. Bana bir cevap verirsen çok mutlu olurum.

    69. Meltem Parlak Hanım, sizin büyük hayranınım. Eğer bana imzalı bir fotoğrafınızı gönderirseniz beni dünyanın en mutlu insanlarından biri yaparsınız. Lütfen yazımla ilgileniniz. Filme gelince, sinemada izleyemedim ama Cd.de izledim. Filme söylenecek birşey yok ama 15 yaşından küçüklerin izlememesi gerekir. Meltem Abla lütfen yazımla ilgilen olur mu? Seni çok seviyorum. JNTRK

    70. Hakan Boyav’a hayran kaldım. Filme emeği geçen tüm sanatçılara tebrikler. Beğendim diyebilirim.

    71. Artık herkesin, kaliteli insanların yaptığı kaliteli filmleri görmesi gerektiğine inanıyorum. Zamanla olacak umarım. Filme katkı sağlayan tüm insanları kutluyor, böyle güzel filmlerin devamını tüm sinema izleyicileri adına istiyorum. Ekip olarak başarılarınızın devamını diliyorum.

    72. Melis ablacığım seni çoook seviyorum. Sen dünyanın en iyi ablasısın. Nejat İşleri ve sana kötülük yapanları hiç sevmiyorum. Onlar çok kötü, başka ne olabilirler.

    73. Selâm, film süper olmuş, yeni izledim ve hâlâ etkisi üzerimde. 🙂 Melis ablacığım çok tatlısın. 🙂

    74. Seni çok seviyorum Nergis ablam. Hâtta seni ablamdan da çok seviyorum. Kızlar Yurdu, Hatırla Sevgili, hepsini izliyorum. Ben 11 yaşındayım, filmi izleyemedim ama Cd.sini aldım. Sana kim kötülük yaptıysa, özellikle Nejat ve Serdar abimi döveceğim. Lütfen bana selâmda olsa mesaj atmanı rica ederim. Öpüyorum.

    75. Eğer bilgisayarına giriyorsan lütfen bu bölümü aç. Seni çoook seviyprum. Keşke birşey yazsan da karşılaşsak.

    76. Filmin fragmanlarını yuotube’dan izledim. Sezen acayip başarılı, gelecek vaadediyor. Yolu açık olsun inşallah. Gümbür gümbur geliyor. Film muhteşem. Hostel haltetmiş…

    77. Nejat İşler, seni çok ama çok seviyorum. Bütün filmlerini, dizilerini takip ediyorum. Sen bir tanesin. Seni çoook seviyorum. Lütfen bir dizide oyna, yada bir program sun. Seni özlüyorum. Seni hep görmek istiyorum. Bilirim sen saçma işler yapmazsın. Seni o yüzden seviyorum zaten. Rollerin hep çok güzel. Bir tek Mustafa Hakkında Herşey’i pek sevmedim. Çok yakışıklısın. İnşallah en yakın zamanda ekranlara gelirsin. Sırf sen varsın diye Aliye’yi hiç kaçırmadan izledim ve oynayacağın diğer filmleride hep izleyeceğim. Seni seviyorum.

    78. Merhaba, filmi çok geç olsada DVD.de izleme şansı buldum. Bence tam anlamıyla çok güzel bir filmdi. Gerçek hayattan alınması güzel olmuş. Tabiki böyle bir olayın yaşanması çok acı bir şey ama sinema gözüyle bakarsanız olaydan gerçekten iyi bir yapım ortaya çıkarılmış. Gerek oyuncuların performansları, gerekse sahne arkası çalışmaları çok başarılı. Arkadaşların hepsini kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum, yeni projelerinizi de bekliyorum. 🙂

    79. Volga Sorgu & Hakan Boyav çok çok çok iyi oynamışlar. Erdal Beşikçioğlu çok çok iyi oynamış. Serdar Orçin & Nejat İşler çok iyi oynamışlar. Gerisi boş. Film çok iyi film.

    80. Filmi izlemek için sinemaya gitmek istediğimde, izlemiş olan bazı arkadaşlarım bana “sinemada izlenilecek bir film değil” dediler. Porno film muamelesi yapılınca bende sinemadayken izleyemedim. Bir hafta önce DVD.sini alıp evde izledim. Şunu söyleyebilirim ki arkadaşlarımın çağ atlaması lâzım. Ayrıca Nejat İşler’e hayran oldum, çok gerçekçiydi. Seni seviyorum Nejat.

    81. Bence film harika olmuş. Hele Serdar Orçin yokmu, hastasıyım onun. Çok seksi ve yakışıklı biri. Süper bir oyuncusun, yolun açık olsun. Tabi Nejat İşler de süper oynamış. Rollerinin hakkını vermişler. Tam bir serseri gibi oynamışlar, aferin onlara. 😀

    82. Herkese selâmlar. Sezen Aray, her zaman bir numaralı favorimsin. Çok tatlı ve çok şekersin. Filmde tecavüze uğrasanda sen çok güzelsin. Birde şunu söyleyeyim, o seni jiletliyeni İstanbul’da görmeyeyim. 😀

    83. Aslına filmi fazla abartmamak lazım ama son zamanlarda gösterilen filmlere oranla iyi bir film. Nejat İşler’in rol aldığı bütün filmlere gitmişimdir. Gerçekten tam bir karakter oyuncusu. Ayrıca kişiliği, görüşleride buna dahil tabiki…

    84. Uzman Sinemacı, sen çok biliyorsun herhalde bu işi. 😉 Bazı oyuncuları sayıp gerisi boş demek kolay ama önemli olan isteyipde o filmde rol kapabilmek. Herhalde sen bir şeyi isteyipde ona ulaşamayanlardansın. Sana gülerim ben. 🙂 😛 Doğu Alphan’a buradan selâmlar. 🙂 Gardaşım o benim yahu.

    85. Film hem çok güldürüyor (“Ben rakı içecektim”) hemde çok önemli mesajlar veriyor. Eşitsizliğin insana neler yaptırabileceğini, toplumsal düzenin laçkalığını gözler önüne seriyor. Tebrik ederim.

    86. Filmin konusu güzeldi; özellikle günümüzden tasarlanmış olması. Yaşanmış bir olay olması da filme ayrı bir heyecan katıyor ama lütfen filmin sonunu anlayan varsa bizede söylesin. 😀

    87. İlk kez bir film beni çok güldürdü, çok ürpertti, çok midemi bulandırdı hem de çok duygulandırdı ve gerçekten bu film bana sosyal bir mesaj da verdi. Bütün bu duyguları bir filmde yaşamak bana çok keyif aldırdı. Hâttâ bu keyif alıştan dolayı beni duygusuz, cani, vahşi diye itham eden arkadaşlarım da oldu. Tabi filmi bu kadar sevmemin Nejat İşler’i de çok seviyor olmamla bir alâkası var mı bilemiyeceğim.

    88. Nejat abimizin oyunculuğu, karizması, yakışıklılığı tam yerinde, Allah bozmasın. Herşeyiyle süper bir adam. Erkek olsam kesinlikle Nejat abime benzemek isterdim. Herşey gönlüne göre olur inşallah.

    89. İlk kez bir filmde bu kadar çok duyguyu bir arada hissettim. Güldüm, duyugulandım, gerildim, tiksindim. Yani filmi çok beğendim. Bunun Nejat’ı çok seviyor olmamla bir alâkası var mı bilemeyeceğim?

    90. Nejat abi senin hayranınım. Nerede olsan kendini belli ediyorsun hemen. Hep başrolsün abi, çok tebrik ediyorum seni. En çokda şu lâfını seviyorum: “Oynadığım bütün diziler midemi bulandırıyor. Para için oynuyorum.” Kral adamsın, kim böyle saf ve delikanlı olabilir. Saç modelin süper, tabi benimkide aynı model. 🙂 Bir filmde en başta sen, tabiki, ondan sonrada Hakan abiden başkasını tanımam. 🙂 Bamya sohbetin çok güzel, birde “Uzatma laaan” bağırışın. 🙂 Süpersin abi, ne diyeyim. Nejat İşler, alemin kralı.
      Herkes teneke adamları övüp durmuş. Onlar daha dünkü çocuk. Güzel diye hemen sanatçı mı oldu. Nejat İşler’e bayılıyorum. Duruşuna, hareketlerine, konuşmasına. Elbiselerim aynı o, gözlüğüm aynı o, saç şeklim aynı o. Özenecekseniz Nejat’tan başkası boş. Tabi Hakan Boyav abimizide çok seviyoruz.

    91. Sevgili yönetmenim, bir şey sorabilir miyim? Neden acaba bu sevişme sahnelerinde başka birisini oynatmıyorsunuz? İnsan Melis Birkan gibi bir meleğin elini bile tutmaya kıyamaz, siz birde sevişme sahnesi veriyorsunuz. Yapmayın ne olur, isterseniz yalvarayım size ama lütfen sevişme bölümlerini başkasına verin.

    92. Kırlarda açan o pembe güller gibi narinsin, gökyüzündeki yıldızlar kadar güzelsin ve elma şekeri kadar tatlısın. Abla be, ben seni çok seviyorum. Melis ablam, keşke seninle konuşabilsem. Bilmiyorum bana msn adresini verir misin? İnan seni görmeyi çok ama çok istiyorum. O, Çapkın dizisindeki gülüşün yokmu!… Herşeye değer be ablam. Şimdi Allahıma dua edip yalvaracağım, söylediklerimi kabûl etmen için, birde seni koruması için. Hoşçakal, seni çoook seviyorum Melis abla.

    93. Sanatsal açıdan çok iyi bir iş çıkardıkları için oyuncularınıza ve kamera arkası ekibinize öncelikle teşekkür ediyorum. Uyuşturucu kullanmış, kullanmaya meyilli yada kullanmayan herkesin izlemesi gereken bir film. Bu filmde uyuşturucunun bir insanı nasıl düşünen hayvandan hiçbir şey düşünemeyen bir hayvana dönüştürdüğüne şahit olacaksınız. Uyuşturucudan nefret edeceksiniz.

    94. Süper oyuncular. Nergis ve Meltem zaten muhteşemler. Film harika.

    95. Google’dan baktım filme. Yönetmen süper, oyuncular harika. Süper bir film olmuş ama kızlara çok yazık olmuş.

    96. İzledim filmi. İlk başlarda sevmedim ama sonradan çok sevdim. Başarılı bir film yapmış Serdar Akar.

    97. Bizim akraba olan Nergis süper oynamış. Hatırla Sevgili’de oynuyor, pek yakında Karayılan’da olacak.

    98. Selâm Nergis abla. Dizilerde çok güzel oynuyorsunuz. Hatırla Sevgili ve Karayılan’da izledim; çok güzel bir rolde oynuyorsunuz. Bu yaz izinde annenizle görüştük, sizi görmeyi çok istedim ama çekimleriniz varmış, gelememişsiniz. İşinizde başarılar dilerim.

    99. Nergis Öztürk çok güzel bir kız, Hatırla Sevgili’deki Ayla karakterine bayılıyorum. Beren’den daha güzel bence, Ahmet keşke onu tercih etseydi. Hatırla Sevgili’den ayrılmasına çok üzüldüm. Kızlar Yurdu’nu pek sevmiyordum ama Hatırla Sevgili’ye çok yakışmıştın, başarılarının devamını diliyorum.

    100. Selam. Biraz geç oldu ama bende yorum eklemeye ancak zaman bulabildim. Film mükemmel olmuş. Uzun süredir aşırı derecede film izliyorum ama Türk filmleri arasında en favori filmim olarak bana Barda filmi en harika olanı. Güzel bir çalışma olmuş. Bilmem benim kafa yapımda düşünen kaç kişi vardır Türkiye’de ama bence böyle konulu filmler ve Sezen Aray, Nejat İşler dahada göz önünde bulunmalı. Başarılarınızın devamını dilerim.

    101. Bu filmi izlemedim ama çok izlemek istiyorum, izleyeceğim de. Zaten izlememi tavsiye ettiler. “İzlediğin zaman Nejat İşler’den nefret edersin” diyorlar. 🙂 Bakalım göreceğiz…

    102. Doğu Alphan çok şeker bir çocuk. Filmi en az 4 defa izlemişimdir. Harika!

    Yorumlar kapalı.