Testere II

Darren Lynn Bousman’ın yönettiği ve Donnie Wahlberg, Franky G., Dina Meyer ile Beverley Mitchell’in oynadığı Testere II (Saw II), 11 Kasım 2005’de Warner Bros. dağıtımıyla PRA Films tarafından vizyona çıkarıldı.
“Testere” filmindeki Jigsaw’un işaretleriyle dolu yeni bir cinayet ortaya çıktığında, Detektif Eric Mathews kapsamlı bir soruşturma başlatır ve Jigsaw’u kolayca yakalar. Ama yakalanmak Jigsaw’un alçakça plânlarının bir parçasıdır sadece. Kurbanlarından sekizi hâlen hayatları için mücadele etmektedirler. Artık Mathews’un oyuna girme zamanı gelmiştir.

  • Basın bülteni için tıklayınız.
  • Web sitesi için tıklayınız.
  • Büyük fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • “Testere II” üzerine 10 yorum

    1. Kesinlikle çok mide bulandırıcı bir film. Aslında ben 10 yaşındayım, aldığımız cd.de yaş sınırı yoktu.

    2. Süper bir film, 4.sü bile çıktı, merakla bekliyorum.

    3. Konuyu tam bilmiyorum, sadece 3.sünü izledim. Hem iğrenç, hem de korktuğum tek film! Tam gaz devam, bir de yaş sınırlaması koysalar.

    4. Süper bir film, ben bayılıyorum. 🙂 Herkesin izlemesini tavsiye ederim.

    5. Film gerçekten çok güzel. Şaşırdığım nokta ismini bilmiyorum, başroldeki o seri katil öldüğü halde filmi nasıl devam ettirebildiler. Bu da filmin kalitesi. Teşekkür ederim.

    6. Film gerçekten çok ustaca yapılmış. İzleyeni adeta yalnız ve yalnızca kendi içine alıyor ve inanın kurbanların çektiği acıyı adeta siz anlıyorsunuz. Aslında ders alınası bir film. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

    7. İyi bir film. Ben 5. ile 7.sini izledim korkunçtu. Bazı bölümlerini hemen geçtim.

    8. Çok güzel bir film. Ben yedincisini izledim, çok korkunçtu.

    Yorumlar kapalı.