Semum’un Çekimleri Korkutacak

D@bbe’den sonra Semum’la ikinci korku filmine imzasını atacak olan yapımcı ve yönetmen Hasan Karacadağ, bu filmde Ayça İnci, Burak Hakkı, Cem Kurtoğlu, Sefa Zengin, Bahtiyar Engin ve Yıldırım Öcek ile çalışıyor. Semum’un ne olduğunu merak eden ve onunla karşılaşmak isteyen basın mensupları filmin setine bekleniyor. 09 Ağustos Perşembe günü 17:00 – 18:00 arası Ayça İnci’nin Semum’a dönüştüğü sahneler, Sirkeci arabalı vapur iskelesi yanındaki Sepetçiler Kasrı’nda çekilecek. Seti ziyaret etmek isteyen basın mensuplarının Funda Düşgör veya Özlem Özakova ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

“Semum’un Çekimleri Korkutacak” üzerine 10 yorum

  1. Çarpıcı bir film. Çekimleri kısa bölümleriyle yayınlarsalar sevinirim. Fotoğraflar neden az, ama filmden çok korkacağım kesin.

  2. Ben bu filmi çok merak ediyorum. Burak Hakkı’yı çoook seviyorum. D@bbe’den çok etkilenmiştim, inşallah bu filmde güzel olur. Başarılar.

  3. Yönetmenin düşüncelerini çok beğendim ve katılıyorum. Neden şeytan filmi desteklenirken bizim bazı gerçeklerimiz bilimdışı gösterilsin. Başarılar tüm ekibe.

  4. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bütün Semum izleyenlerine kucak dolusu sevgiler.

  5. Bence çok saçma, daha iyi de olabilirdi. Örneğin, Kuzuların Sessizliği veya Cani Dadı.

  6. Bence çok güzel olmuş. Daha güzel filmler geleceğine inanıyorum. Aslında bazı kişiler iyi senaryolar yazabiliyorlar, onlardan alıp o filmleride çekebilirsiniz.

  7. Ben korku film severim. Şu an merak içindeyim, dört gözle bekliyorum bu filmi. Setteki bütün çalışanlara başarılar ve iyi çalışmalar.

  8. Son yapılan Türk korku filmlerinde nedense hep dini konular ele alınıyor; örneğin cin, şeytan gibi. Ben kötü demiyorum ancak biraz Hollywood’a bakarak, daha geniş ve çarpıcı konuları ele alarak Türk korku sinemasını daha üst düzeylere çıkarabiliriz. Hasan Karacadağ’a D@bbe ve Semum gibi filmleriyle Türk korku sinemasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

  9. Abiciğim filme gittim, film ara vermeden çıkmak zorunda kaldım, bunun nedenini filmi izleyince görürsünüz, ben acaip korktum.

Yorumlar kapalı.