Yönetmen Oliver Stone ve Oyuncu Nicolas Cage’den, Dünya Ticaret Merkezi’ndeki 11 Eylül Faciası’nın Filmi

Paramount Pictures’ın 11 Eylül faciasını konu alan yeni projesinde Hollywood’un devleri buluşacak. New York’taki Dünya Ticaret Merkezi’ne yönelik olarak 11 Eylül 2001 günü düzenlenen saldırıyı anlatacak filmin başrolünde Oscarlı aktör Nicolas Cage’in oynayacağı, yönetmenliğini usta isim Oliver Stone’un üstleneceği bildirildi. İsmi henüz belirlenmeyen filmin senaryosunu Andrea Berloff’un yazacağı açıklandı. Filmde, Dünya Ticaret Merkezi’nin enkazı arasından kurtarılan son iki insan olan John McLoughlin ve William J. Jimeno adlı iki liman koruma polisinin kurtarılmasının gerçek öyküsü anlatılacak.

  • Basın Bülteni
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Nicolas Cage

  • “Yönetmen Oliver Stone ve Oyuncu Nicolas Cage’den, Dünya Ticaret Merkezi’ndeki 11 Eylül Faciası’nın Filmi” üzerine 2 yorum

    1. 11 Eylül faciası tamamen Amerika’nın komplosudur. Bunu kanıtlayan belgeseller izlediğim için böyle konuşabiliyorum. Tek amaç Irak’a saldırmak için bir bahaneydi, bunu çok iyi biliyorum.

    2. Ben Mardin’den Esra. 11 Eylül faciasını çok merak ediyorum. Çünkü benim çevremde çok büyük izler bıraktı. Bende bugünün duyarlı bir bireyi olarak olayı araştırıyorum. Yani o zamanlar ülkemde çekilen zorlukları merak ediyorum. Bunun beyazperdeye ne zaman yansıyacağını soruyorum ve lütfen bu adresime ( esra_solhan47@hotmail.com ) cevap yazmanızı bekliyorum.

    Yorumlar kapalı.