ÖĞ-DER 9. Kısa Film Senaryo Yarışması

Her sene farklı konularda kısa film senaryosu yarışması düzenleyen ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği bu sene düzenlediği 9. Kısa Film Senaryo Yarışması’nın ana konusunu “ırkçılık, ayrımcılık” olarak belirledi. Dernek Genel Başkanı Hamdi Sürücü yaptığı açıklamada ırkçılık, ötekileştirme ve ayrımcılıktan dolayı dünyada ve ülkemizde yaşanan sıkıntıları sanat yoluyla eleştirilmesinin önemli olduğunu belirtti. Sürücü, ırkçılık ve ayrımcılık gibi konulara dikkat çeken kısa film senaryolarını ödüllendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Yarışmanın son katılım tarihi 16 Mayıs 2020 olarak açıklanırken yarışma jürisinin son katılım tarihinden sonra açıklanacağı belirtildi.

Afişler

Davetiye

İlanlar

“ÖĞ-DER 9. Kısa Film Senaryo Yarışması” üzerine 2 yorum

  1. Yazmış olduğum, sunum halinde 100’e yakın kısa senaryom var. 100’e yakın da uzun senaryolarım, dizi senaryolarım mevcut. Ancak 55 yaşında yürüme engelli bir insanım bu camiada kimseleri tanımıyorum ve koşturacak halim de yok. Senaryolarımın ödül alacağını biliyorum. Bana yardım eder misiniz?

    1. Bu yarışmanın organizatörlerinden birisi olarak sadece şunu söyleyebilirim. Yarışmamıza senaryolarınızdan konuya uygun olanını lütfen yollayın. Umarım ÖĞDER ödülüne layık görülür.

Yorumlar kapalı.